Gabriela Cristea şi fostul ei soţ, Marcel Toader, nu şi-au încheiat socotelile nici la patru ani de la divorţ. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România a aflat că cei doi se vor întâlni luna viitoare în instanţă. Supărată că bărbatul nu-i dă partea ei de bani dintr-o afacere în care au fost asociaţi, prezentatoarea s-a adresat judecătorilor. (CITEŞTE ŞI: Maria Constantin şi Marcel Toader, prima apariţie publică după ce blonda a fost filmată în ipostaze intime cu un prezentator TV)

Gabi Cristea l-a dat în judecată pe Marcel Toader şi a cerut în instanţă recuperarea unor sume de bani de la el. Prezentatoarea spunea că a investit în firma pe care a avut-o împreună cu fostul ei soţ, însă bărbatul a lăsat-o cu ochii în soare şi nu i-a mai dat nimic. Dosarul a fost înregistrat anul trecut, dar a fost suspendat o bună perioadă de timp, iar, recent, repus pe rol. Instanţa a stabilit ca următorul termen de judecată să aibă loc la sfârşitul lunii viitoare. (VEZI AICI: GABRIELA CRISTEA a "scăpat porumbelul" în direct! "Eu nu îl iubesc pe TAVI cum l-am iubit pe...")

Marcel Toader spunea în urmă cu ceva timp că nu înţelege de ce fosta lui soţie îl târăşte în instanţă şi îi cere bani. ”Am văzut că m-a dat în judecată, susţine că i se cuvin nu ştiu ce bani. Am fost asociat cu Gabi şi cu încă o persoană într-o firmă, ea avea 5% din acţiuni. Am demarat un proiect care încă nu s-a finalizat, numai că fosta mea soţie vrea să-i dau partea ei. Partea ei din ce, dacă proiectul continuă? În momentul în care o să intre banii, putem discuta. Dar până atunci, cerinţele Gabrielei sunt absurde”, declara Marcel Toader pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. Afaceristul mai spunea că acţiunile pe care Gabriela le avea în firmă erau ”bunuri” comune. ”Eu ştiu că într-o căsătorie nu există banii mei, ai ei, ci toate bunurile sunt în familie. Cum ar fi să vin eu acum să-i cer o parte din banii pe care i-am făcut împreună?”, declara bărbatul. (CITEŞTE ŞI: GABRIELA CRISTEA a dat cărţile pe faţă, în direct! Cum ar reacţiona dacă ar afla că TAVI CLONDA a înşelat-o!)

Citeste despre:gabriela cristea gravida, marcel toader iubita


Share On Facebook