BAC 2014 Va vine sa credeti sau nu, baiatul lui Nelson Mondialu’ e premiant! Facultatile se bat pe el…!

Publicat: 29/05/2014 | 00:04

BAC 2014 Motivat cu bani, fiul lui Nelson a ajuns printre cei mai buni elevi din liceu. Pentru fiecare nota de 10 primea 100 lei, iar daca lua sub 8 stia ca o sa plece de acasa cu portofelul gol. Astfel, tanarul a ajuns sa se bata facultatile pe el.

Nelson Mondialu'
Nelson Mondialu’

Nelson Mondialu’ si-a dorit dintotdeauna sa aiba un avocat de nadejde, pe care sa se bazeze de fiecare data cand intra in cate o incurcatura. Acum, visul lui este pe cale sa devina realitate. Livian Pop, fiul cel mic, a terminat liceul cu o nota foarte mare, iar tatal lui spune ca are toate sansele sa intre la Facultatea de Drept.

Livian Pop a terminat liceu aproape cu nota 10
Livian Pop a terminat liceu aproape cu nota 10

In liceu, Livian ar fi fost un elev model. Rar se intampla sa ia note mai mici de 8. Nu de alta, dar nu mai primea niciun ban de la tatal lui. Cei doi au facut un pact si l-au respectat vreme de patru ani. Pentru fiecare nota peste 8, inclusiv, primea suma aferenta, dupa cum urmeaza: nota 8 – 80 de lei, nota 9 – 90 de lei si nota 10 – 100 de lei. In rest, nu primea nimic. Astfel, fiul lui Nelson s-a ambitonat sa faca avere pe toata perioada liceului si s-a pus cu burta pe carte.

Doua facultati au sunat sa se intereseze de fiul interlopului

„Am devastat tot in liceu. Am intrat in arhivele scolii cu notele mele si comportamentul impecabil. Cred ca m-au pus si la panou, la intrare in scoala, atat de bun am fost. Acum ma pregatesc pentru bac, dar deja am auzit ca suna facultatile dupa mine.

Au sunat la mine la scoala si de la Tulcea si de la Ramnicu Valcea. Habar nu am de unde stiu de mine ca sunt bun la invatatura, cert e ca ma cauta. Dar eu nu vreau sa merg acolo, ca e plictiseala. Eu imi doresc sa ajung la Bucuresti, la Facultatea de Drept. Chiar daca este o facultate grea, eu sunt pregatit. Am trait mereu in teroare, m-a pregatit tata sa particip la al 3-lea razboi mondial”, a declarat fiul lui Nelson, mandru ca a reusit performanta de a fi premiant in clasa a XII-a.

Fiul lui Nelson e absolvent de liceu
Fiul lui Nelson e absolvent de liceu

Acum, fiul lui Nelson este in vacanta, teoretic ca sa se pregateasca pentru BAC 2014. El, in schimb, se relaxeaza cat poate. Spune ca este la zi cu toata materia si abia cu doua, trei zile inainte de examen o sa mai citeasca inca o data tot.

Livian ii calca pe urme tatalui

Supranumit si „Printul Transilvaniei”, fiul lui Nelson si-a jurat ca va duce mai departe reputatia de Casanova a tatalui.

„Se imbraca in stilul lui Botezatu, agata fete frumoase, e inteligent si tupeist. Ca sa nu mai zic ca umbla si dupa pisicutele mele, de am razboi cu el! Ca tre’ sa umblu si eu dupa ale lui!” . Asa il lauda Nelson Mondialu’ in urma cu doi ani.

CITESTE SI:

Fiul lui Nelson Mondialu’ e „printul Transilvaniei”! La 17 ani, Livian are lant de aur cat degetul, face ravagii printre fete si e plin de tupeu

 

A.F.

 

 

 

Citește și...