Barack Obama, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pentru Michelle Obama cu ocazia aniversării a 25 de ani de mariaj

Publicat: 07/10/2017 | 10:33

Barack Obama şi soţia sa Michelle au împlinit 25 de ani de căsnicie, aşa că fostul preşedinte SUA a ţinut să îi transmită un mesaj extrem de emoţionant celei care îi este alături încă din facultate.

Marţi, Obama a întrerupt apariţia lui Michelle de la Conferinţa pentru Femei din Pennsylvania şi prin intermediul unui clip video, care început să ruleze brusc pe fundal, acesta i-a spus:

A trebuit să întrerup asta pentru că astăzi împlinim 25 de ani de mariaj. Ideea că mi-ai fost alături un sfert de secol este dovada remarcabilă că tu eşti o persoană credincioasă, minunată şi răbdătoare. Mi-a fost mult mai uşor să fac asta pentru că tu nu ai fost doar un partener extrordinar, nu ai fost doar un prieten incredibil, cineva care a reuşit să mă facă să râd întotdeauna, cineva care se asigura mereu că ceea ce urmează să fac este în regulă, ai fost şi un exemplu pentru fiicele noastre şi pentru întreaga ţară, i-a transmis Barack Obama soţiei sale.

Cei doi sunt împreună din anul 1989 şi s-au căsătorit 3 ani mai târziu, pe 3 octombrie 1992.

Este cu adevărat cea mai bună decizie pe care am luat-o să fiu destul de insistent să mă întânesc cu tine. Aşa că, nu am vrut să întrerup cursul discuţiei voastre care sunt sigur că este fascinantă, dar m-am gândit că nu vă deranjează să îţi spun doar cât de mult te iubesc, cât de mult te apreciez, iar tuturor femeilor din public, mulţumesc pentru înţelegere, a încheiat fostul preşedinte.

Pentru a marca această aniversare, Michelle Obama a distribuit pe paginile de social media o imagine alb-negru de la nuntă şi a scris: „La mulţi ani pentru ce-a de-a 25-a aniversare, Barack Obama. Un sfert de secol mai târziu eşti încă prietenul meu cel mai bun şi cel mai extrordinar om pe care îl cunosc. Te iubesc!

Cei doi au împreună două fiice, Malia (19 ani) şi Sasha (16 ani).

 

 

Citește și...