Bărbat din Galați, amendat cu 6.000 de lei pentru că a fugit din izolare pentru a-și vedea familia

Publicat: 06/06/2020 | 11:58
Bărbat din Galați, amendat cu 6.000 de lei pentru că a fugit din izolare pentru a-și vedea familia

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din judeţul Galaţi a fost amendat cu 6.000 de lei pentru că a fugit din izolare pentru a-și vedea soția. Ulterior, a fost dus într-un centru de carantină.

(CITEȘTE ȘI: SCENE ȘOCANTE LA SPITALUL DIN TIMIȘOARA! O FEMEIE URMA SĂ FIE TESTATĂ PENTRU CORONAVIRUS, DAR A SĂRIT DE LA ETAJUL 6)

Bărbatul nu a respectat măsura izolării la domiciliu şi a plecat într-o localitate învecinată pentru că îi era dor de familie. A fost prins de jandarmi și dus într-un centru de carantină, de unde a încercat să fugă, sărind de pe geam.

A fost dus la spital, unde a devenit violent cu cadrele medicale. În cele din urmă, bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, după ce a amenințat că-și va pune capăt zilelor.

HALUCINANT. O mamă şi-a omorât bebeluşul pentru că ”plângea prea mult noaptea”

După aproximativ 15 minute de la introducerea în centru, bărbatul a încercat să fugă prin escaladarea geamului camerei. Zgomotul făcut de acesta a fost auzit de jandarmi, iar când s-au îndreptat în direcţia clădirii l-au văzut căzut, fără a da semne că mişcă. La faţa locului a fost solicitat un echipaj medical. Între timp, bărbatul şi-a revenit din starea de inconştienţă, iar la vederea personalului medical a început să devină violent. Jandarmii l-au imobilizat, iar ambulanţa l-a transportat la spitalul de urgenţă pentru investigaţii suplimentare”, se arată în comunicat.

(VEZI ȘI AICI: DE CE AU CRESCUT NOILE CAZURI DE COVID-19 ÎN ROMÂNIA/ AVERTISMENTUL SPECIALIȘTILOR)

Bărbatul din Galați s-a ales cu dosar penal

Într-un final, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru zădărnicire a combaterii bolilor. Bărbatul a fost amendat cu 6.000 de lei pentru proferarea de injurii şi scandal în incinta unei unităţi medicale şi 200 de lei pentru proferarea de injurii.

Citește și...