Bătălia pentru Primăria Sectorului 2 a ajuns la casa de pariuri! Ce cote au Dan Cristian Popescu, Radu Mihaiu sau fostul primar Onțanu

Publicat: 05/09/2020 | 10:03
Bătălia pentru Primăria Sectorului 2 a ajuns la casa de pariuri! Ce cote au Dan Cristian Popescu, Radu Mihaiu sau fostul primar Onțanu

S-a dat startul cursei electorale, după ce președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind stabilirea datei alegerilor, 27 septembrie. A început strângerea de semnături pentru candidați, apoi campanie electorală, promisiuni și altele. Sectorul 2 al Capitalei are parte de un plus de imagine, chiar de o casă de pariuri, unibet.ro. Ce cote de câștig au candidații la funcția de primar al Sectorului 2 al Capitalei?

Puțini bani poți câștiga pe Dan Cristian Popescu: are o cotă de doar 1.60, semn actualul viceprimar trecut de curând de la PNL la PSD se bucură de o reală simpatie. Cel puțin, asta au concluzionat cei care au ”jonglat” cotele de pariuri.

Cine este Dan Cristian Popescu? În primul rând un matematician, apoi politician, fost deputat de București în legislatura 2012-2016, actualmente viceprimar al Sectorului 2 al Municipiului București din partea Partidului Național Liberal. Doar că, așa cum vă spuneam, s-a alăturat recent Partidului Social Democrat. Chiar a avut o întâlnire cu Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, când s-a pus țara la cale.

Bătălia pentru Primăria Sectorului 2 a ajuns la casele de pariuri!

Radu Mihaiu îl secondează pe actualul viceprimar, Dan Cristian Popescu, cu o cotă de 2.20, pe care i-a acordat-o casa de pariuri. Radu Mihaiu a fost președinte al USR Sector 2, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene în 2016, în guvernul tehnocrat. Responsabil cu digitalizarea, Radu Mihaiu a inițiat zece proiecte de lege pentru debirocratizare și digitalizare. A publicat în format deschis toată arhiva de contracte pe fonduri europene și a pus bazele acreditării autorităților de management din Ministerul Fondurilor Europene.

Neculai Onțanu, fostul primar al Sectorului 2 în nu mai puțin de patru mandate, prinde podiumul, cu o cotă de 5.00. În timp ce pentru orice alt candidat care s-a înscris în cursa pentru șefia primăriei cota dată de casa de pariuri este de 21.00.