Un bărbat de 71 de ani din suburbia Căzănesti a oraşului Negreşti a fost condamnat, definitiv, la trei ani de închisoare cu executare, pentru viol. Fapta s-a petrecut în 2013, iar victimă a fost o femeie de 80 de ani. Chiar dacă aceasta, înainte de a muri, a indicat autorul, anchetatorii au aşteptat rezultatele probelor ADN pentru a-l incrimina. Şi asta pentru că autorul, Constantin Ciocan, a susţinut că vârsta înaintată nu îi mai permite să întreţină raporturi sexuale, iar acuzaţiile sunt nefondate. De asemenea, bătrânul era văzut ca unul dintre gospodarii de frunte ai suburbiei. Miercuri dimineaţă, poliţiştii l-au ridicat de la domiciliu şi l-au dus la penitenciar. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România are detalii uluitoare despre acest caz.


Un bătrân de 71 de ani din suburbia Cazanesti, oraşul Negresti, a ajuns după graţii, condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru un viol comis în 2013. Poliţiştii au stabilit că victima, o femeie de 80 de ani, a refuzat să întreţină raporturi sexuale cu Constantin Ciocan, iar acesta a lovit-o cu brutalitate. A fost transportată apoi la spital, iar femeia a mai supravieţuit 12 zile. Înainte de a muri, victima l-a indicat drept autor pe Ciocan, dar, în faţa anchetatorilor, acesta a susţinut că nu este el autorul, mai ales că, din cauza vârstei înaintate, nu mai putea întreţine relaţii sexuale. (CITEŞTE ŞI: Poveste cutremurătoare la Vaslui. Ce coşmar îndura o elevă premiantă)

A fost nevoie ca anchetatorii să aştepte trei ani rezultatele probelor ADN, care l-au indicat drept autor pe bărbatul de 71 de ani. La scurt timp după producerea violului, bătrâna a decedat iar rudele au susţinut că moartea a survenit din cauza ruşinii pentru că un sat întreg nu a crezut-o atunci când a încercat să povestească chinul prin care a trecut.

Mai mult, potrivit surselor CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, sătenii au dat crezare autorului, unul dintre gospodarii de frunte ai localităţii şi un om bine văzut în comunitate. Despre victimă spuneau că obişnuia să consume alcool şi că ar fi fost violată de altcineva. (VEZI ŞI:Trei poliţişti sunt suspecţi în urma unui viol din Arestul Iaşi: "I-au pus spermă în linguriţă..."

LAURA MIRON

Citeste despre:batran condamnat pentru viol, viol cazanesti, batrana violata


Share On Facebook