BELLA din ‘’La Bloc‘’ a făcut furori la Premiile Gopo alături de iubitul ei, Dan Chişu

Publicat: 22/03/2017 | 11:27

Alina Chivulescu a ajuns să fie îndrăgită de public încă de când interpreta personajul Bella, din serialul ‘’La Bloc‘’. La cei 42 de ani, actriţa se poate lăuda cu o siluetă impecabilă, dar şi cu un look diferit faţă de cum o ştia toată lumea.

Vedeta şi-a făcut apariţia la Premiile Gopo, alături de Dan Chişu, cu care se iubeşte de mai bine de doi ani. Îmbrăcată într-o rochie neagră, care îi pune în evidenţă silueta, Alina a arătat impecabil la braţul iubitului ei.

Actriţa şi Dan Chişu au reluat povestea de iubire după 20 de ani!

Dan Chişu şi Alina Chivulescu sunt exemplele perfecte că timpul nu poate opri iubirea, atunci când sentimentele sunt sincere. S-au întâlnit când amândoi erau tineri şi în căutarea drumului potrivit în viaţă. Dan Chişu, cel care urma să fie poreclit “veşnicul burlac”, s-a îndrăgostit în tinereţe de Alina Chivulescu, după o complicată poveste de dragoste cu Manuela Hărăbor. Dan a rupt legătura cu Manuela după ce aceasta l-a anunţat că este însărcinată cu fiul lor, copil pe care Chişu nu a vrut vreodată să îl recunoască legal. Fiind prea tineri pentru o relaţie de lungă durată, Alina Chivulescu şi Dan Chişu s-au despărţit, dar s-au reîntâlnit pe platoul de filmare al filmului „#Selfie” în 2014 şi au făcut din nou echipă în continuarea peliculei. Au reînceput să-şi facă confidenţe şi a mai fost doar un pas până s-a reaprins flacăra iubirii între ei doi (citeşte AICI întreaga poveste)