Ben şi Diana de la “Insula iubirii“ s-au împăcat! Anunţul a fost făcut de brunetă:”Eu i-am dat mesaj…“

Publicat: 09/09/2017 | 12:52

Diana şi Ben de la “Insula iubirii“ erau un cuplu în momentul când au decis să intre în emisiune, iar apoi s-au despărţit cu mare tam-tam, aducându-şi diverse acuze. Scandalul dintre ei a ţinut ceva vreme, iar acum se pare că…s-au împăcat.

Bruneta a mărturisit că a vrut să rămână prietenă cu fostul ei iubit, Ben, şi a făcut primul pas spre împăcare. ”Ne-am împăcat ca şi prieteni. Nu ne-am împăcat ca şi relaţie. Eu nu m-am certat cu el, el s-a certat cu mine. Eu i-am dat mesaj să vină cu mine la emisiune ca şi prieteni. A zis că nu mai vrea să vorbească cu mine, să mai treacă 10 ani. Amira este o prietenă de-a noastră comună. M-a deranjat puţin că era o persoană care ne făcea rău la amândoi. Nu că ţin la el, dar cu toţi foştii mei ai rămas în relaţii foarte ok. El nu mai înseamnă nimic pentru mine.”, a declarat Diana.

Diana şi Andy au avut o aventură în cadrul reality-show-ului „Insula Iubirii”. Diana şi Andy au fost protagoniştii unor scene incendiare în timpul emisiunii, însă relaţia lor nu a mai continuat şi după ce aceştia au părăsit show-ul.

Andy a dezvăluit cum a decis să nu continue relaţia cu Diana. După ce a făcut dragoste cu fosta iubită a lui Ben în cadrul reality-show-ului „Insula Iubirii”, Andy a mărturisit cum s-a hotărât să nu devină iubitul oficial al Dianei. „Decizia am luat-o pe insulă de nu a mai continua şi în viaţa reală pentru că acolo erau nişte condiţii create, nu erau adevărate. În viaţa reală se pune altfel problema. Am zis că e mai bine să o luăm pe căi separate”, a dezvăluit Andy într-o emisiune TV.

Citește și...