Bendeac, dezvaluiri incredibile! Ce salariu avea actorul la Antena 1: “Sunt al dracului de mandru ca am renuntat la banii astia”

Publicat: 08/11/2013 | 08:35

Dupa ce a plecat de la Antena 1, Mihai Bendeac le-a promis fanilor de pe o retea de socializare ca o sa le raspunda la intrebari. Actorul s-a tinut de cuvant si a postat, in urma cu cateva ore, o filmare inedita pe Internet.

Mihai Bendeac le-a promis fanilor de pe Internet ca le raspunde la o serie de intrebari, iar actorul s-a tinut de cuvant. In urma cu cateva ore, artistul a publicat un filmulet pe internet, in care apare in timp ce vorbeste despre scandalul cu Antena 1 si despre viata lui.

“Ştiţi cât câştigam eu la Antena 1? Cam cât câştigă mulţi dintre voi într-un an sau doi. Sunt al dracului de mîndru de mine că am renunţat la banii ăştia pentru un principiu. În momentul ăsta Antena 1 nu m-a dat afară, mă ţine un pic prizonier (…) Cu Mircea Badea am crescut. Mă uitam în copilărie. Mă trezeam cu Teo şi Mircea Badea şi mă culcam cu Mircea Badea, oricum ar suna”, a mărturisit Bendeac în filmarea pe care a postat-o pe Youtube.

Banner

G.C.

Citește și...