Betty Salam, surprinsă de logodnicul ei, după ce s-a operat la nas! Cadoul a făcut-o să ţopăie de bucurie!

Publicat: 13/11/2017 | 20:18

Betty Salam s-a operat de curând la nas, iar iubitul ei i-a făcut o surpriză: i-a cumpărat ghetuţe, iar fiica lui Salam s-a grăbit să-i mulţumească.

Ea a postat pe Instagram ghetuţele şi i-a mulţumit, în acelaşi timp, iubiutului, Cătălin Vişănescu. Nu a uitat să-i transmită cât de mult îl iubeşte.

Ea a mai postat şi câteva schiţe din creion, semn că se gândeşte, pe viitor, la câteva creaţii.

Betty Salam trăieşte o poveste de dragoste alături de Cătălin Vişănescu, iar de curând a fost cerută în căsătorie! Răspunsul fiicei lui Florin Salam a fost afirmativ.

„Te iubesc! Te iubesc aşa cum nu a mai iubit nimeni niciodată şi nu va iubi nicicând! Te iubesc mai mult decât se scrie prin cărţi sau se arată prin filme! Te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine însami! Te iubesc, suflet frumos! Alaturi de tine si datorita iubirii tale am prins aripi. Am vazut ca exista persoane care merita toata dragostea din lume, am simtit pe pielea mea ce inseamna sa fii rasfatata.

Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta le meriti, eu din pacate nu le stiu pe toate ca sa ti le pot spune.. te iubesc pentru ceea ce esti, pentru ceea ce ma faci sa simt! PS: oficial sunt a ta! Bineinteles, raspunsul meu a fost |DA| @catalinvisanescu”, a scris Betty Salam pe contul ei de Instagram.

Citește și...