Bianca de la ”Insula iubirii”, adevărul despre relaţia cu ispita Sorin: ”Se cunoşteau cu mult timp înainte de a merge în Thailanda”

Publicat: 04/07/2017 | 18:45

Bianca de la ”Insula iubirii” a spus adevărul despre presupusa relaţie amoroasă pe care ar fi avut-o cu ispita Sorin încă dinainte de a ajunge în Thailanda. Blonda a fost dată de gol chiar de oamenii la care ţine cel mai mult.

Liviu le-a dezvăluit prietenilor lui virtuali că Bianca şi ispita Sorin ar fi avut o relaţie amoroasă încă dinainte de a merge în Thailanda, pe ”Insula iubirii”. Una dintre prietenele apropiate ale blondei a confirmat faptul că Bianca şi Sorin se cunoşteau şi ea ar fi ştiut că el urma să meargă în Thailanda.

„Nu ştiu sigur dacă Bianca şi Sorin au avut o relaţie în trecut. Cu siguranţă însă se cunoşteau. Se cunoşteau cu mult timp înainte de a merge în Thailanda. Personal l-am văzut pe Sorin jucând fotbal la baza sportivă a lui Liviu Gherman. Ce să mai cred? Bianca ştia că Sorin şi Robert vor fi ispite în sezonul trei. Ceea ce mă miră este faptul că Bianca a rămas surprinsă la vederea lui Sorin pe insulă. Repet, ea îl cunoştea mai demult şi ştia că va fi în Thailanda. Sorin a locuit mai mulţi ani în Timişoara”, a spus una dintre prietenele Biancăi pentru banatulmeu.ro.

Cu toate astea, Bianca susţine că nu a avut nicio relaţie cu Sorin: ”Nu am fost iubita lui Sorin. Punct”.

Citește și...