Bianca Drăguşanu a avut sâmbătă o reîntâlnire cu foştii colegi de liceu, însă nu a putut să fie prezentă. Vedeta a postat o fotografie de grup pe pagina sa de Facebook, în care apare alături ce colegii său, dar şi un mesaj, prin care îşi exprimă regretul.

Vedeta a promis că data viitoare când va avea loc încă o revedere, nu va lipsi. “Clasa 12D! Miss you all, hope to see you soon! Imi pare rau ca n-am reusit sa fiu alaturi de voi azi, insa cu siguranta data viitoare voi striga : prezent!”, a scris Bianca la fotografia postată.

Bianca Drăguşanu, pe vremea când era în ultimul an din liceu.
Bianca Drăguşanu, pe vremea când era în ultimul an din liceu.

La scurt timp după ce a postat imaginea, prietenii virtuali au creat controverse prin comentariile lor.

"Oricum nu te recunoştea niciunul dintre colegi!/ Ce rau imi pare, sincer, ca nu este mai clara poza ca sa observe lumea cat erai de frumoasa si înainte! Cat despre faptul ca nu te-ai prezentat, nu inteleg de ce,oamenii care au timp liber...si-l ocupa cu asemenea lucruri! Inca o data se demonstrează gândirea poporului roman si pacat pentru uniipentru cei care sunt intr-adevar oameni!/ Daca avea figuri, nu punea poza... de parca stiam noi ca avea reuniune. Pe bune?/ Si atunci aratai bine, aveai parul lung frumos" sunt doar câteva dintre comentariile primite la fotografie.

Citeste despre:bianca dragusanu, bianca dragusanu liceu, bianca dragusanu mamica, bianca dragusanu operatii


Share On Facebook