Bianca Drăguşanu a vorbit despre cel mai mare hop al vieţii. Iubita lui Victor Slav: „Cum ierţi o greşeală?”

Publicat: 11/10/2017 | 15:00

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au o poveste de iubire care poate servi drept scenariu de film pentru producătorii de la Hollywood. S-au îndrăgostit şi s-au iubit ca doi nebuni, dar în timpul relaţiei au avut şi unele probleme. Timpul şi înţelepciunea i-a făcut însă să meargă mai departe împreună. Astăzi, vedeta a vorbit despre momentul în care unul dintre parteneri greşeşte şi a spus şi care este cea mai bună decizie...

Bianca Drăguşanu a spus că secretul în cazul în care unul dintre parteneri greşeşte este iertarea.

„Iertarea înseamnă iubire. Doamnă Gina, de exemplu, poate să confirme, are cea mai mare experienţă de viaţă dintre noi toţi. Sunt convinsă că aveţi multe iertări la activ. Sincer, nici unul dintre cuplurile pe care le cunosc nu e perfect. Vorbesc despre acele cupluri care se iubesc de foarte mulţi ani.”, a declarat Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Relaţia prezentatoarei TV cu Victor Slav nu a fost deloc doar lapte şi miere. Dar, se pare, că în final, dragostea lor a învins. Iar din iubirea infinită a amândurora s-a născut micuţa Sofia.

„Chiar şi atunci când există multă iubire, vine momentul când unul greşeşte. Aici e marele hop al vieţii. Cum treci peste momentele astea? Cum ierţi o greşeală? Cum te trezeşti a două zi că şi cum totul e bine? Din păcate, nu am o reţetă, dar am un răspuns sincer şi unic: iertarea înseamnă iubire şi iubirea înseamnă iertare.”, a mai mărturisit vedeta.

Citește și...