Bianca Dragusanu, declaratii incredibile despre relatia dintre Luciu si Zsolt Csergo! Vezi ce parere are roscata despre Nicoleta!

Publicat: 12/10/2012 | 00:00
Bianca Dragusanu a intrat in direct, din propria locuinta, in cadrul emisiunii Cancan TV, difuzata la Acasa Tv de luni pana joi, de la ora 22, pentru a-si da cu parerea despre relatia dintre Nicoleta si Zsolt dupa ce acesta a inselat-o cu antrenoarea de fitness Kinga.

VIDEO A fost si ea inselata de barbatul iubit. Vezi cine o intelege cel mai bine pe Nicoleta Luciu pe www.acasatv.ro

Fosta iubita a lui Cristea a recunoscut ca nu-si permite foarte tare sa comenteze relatia dintre Nicoleta si Zsolt, chiar daca si ea a fost la un moment dat inselata de fotbalist.

„Nu as putea spune ca suntem prietene apropiate. Suntem doua femei diferite, care au trecut prin situatii diferite, iar lucrurile au stat diferit”, a spus Bianca.

Ea a recunoscut ca la un moment dat toti oamenii au inselat sau au fost inselati, dar ca in unele cazuri familia conteaza mai mult decat orice altceva.

Cu toate astea, Dragusanu marturiseste ca o va sustine pe vedeta indiferent e deciziile acesteia.

„O voi sustine mereu, indiferent ce se vor grabi unii sau altii sa speculeze”, a spus roscata.

Mai mult, fosta iubita a lui Cristea a recunoscut ca s-a intalnit si astazi cu Nicoleta si ca aceasta i-a lasat o impresie de femeie puternica care face fata foarte ok situatiei delicate in care a fost pusa.

„Pot spune despre ea ca este un om foarte puternic, o mama extraordinara si ca multe femei au de invatat de la ea. Este o femeie adevarata si stiu ca indiferent ce decizie va lua, ii va fi bine”, a concluzionat Bianca.

Vezi aici emisiunea integrala

Citește și...