Bianca Drăguşanu, mărturisiri acide despre foştii iubiţi: „Aduceam mai mulţi bani în casă decât el”

Publicat: 23/10/2017 | 13:44

Cătălin Botezatu şi Adrian Cristea sunt doar doi dintre bărbaţii cu care s-a iubit în trecut Bianca Drăguşanu, care, astăzi, în cadrul unei emisiuni, a lansat un atac dur la adresa unor foşti iubiţi. Vedeta a făcut mărturisiri neaşteptate despre cum s-a simţit în unele poveşti de iubire.

Bianca Drăguşanu a mers weekendul trecut până la Timişoara. În timpul zborului, vedeta s-a relaxat citind o carte despre viaţă şi relaţii, pe care a împrumutat-o de la un călător.

„În weekend, am fost la Timişoara, că nu am niciodată timp să mă odihnesc. Am fost la dentist. Dentistul meu este de acolo şi îi sunt fidelă de peste 12 ani. Am mers cu avionul, iar vecinul meu de scaun citea o carte foarte mişto, am mai tras şi eu cu ochiul. L-am enervat pe om şi mi-a dat mie cartea. La un moment dat era un paragraf care zicea cam aşa: «Cei mai buni educatori ai femeilor sunt bărbaţii. Nimeni nu învaţă mai bine femeia să se bazeze numai pe ea»”, a povestit partenera lui Victor Slav.

Rândurile citite a făcut-o pe prezentatoarea TV să facă unele mărturisiri acide la adresa unora dintre bărbaţii care i-au trecut prin pat.

„Când bărbatul nu realizează că trebuie să o protejeze. (…).  Până să am o relaţie cu soţul meu, am trecut prin mai multe relaţii în care mă simţeam bărbată. (…). Eu schimbam becuri, eu schimbam roata la maşină şi eu aduceam mai mulţi bani în casă decât el.”, a spus Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

În prezent, Bianca Drăguşanu are o familie alături de Victor Slav, căruia i-a dăruit o fetiţă.