BIANCA DRĂGUŞANU şi-a creştinat fetiţa! Ce s-a întâmplat în timp ce plecau de la biserică

Publicat: 07/05/2017 | 17:23

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au avut parte de cele mai emoţionante momente, fetiţa lor, Sofia, a fost creştinată. După sluba care a avut loc la biserica din Pipera, au plecat spre restaurantul Aqua, unde are loc petrecerea, de care vedeta s-a ocupat minuţios.

În drum spre local au avut parte de o surpriză, a început să plouă foarte tare, spre surprinderea tuturor. Bianca a strigat în timp ce urca treptele localui: ”Fetiţa mea! Fetiţa mea!”, semn că îşi făcea griji ca ploaia să nu o ude pe Natalia Sofia. Chiar dacă vremea este una posomorâtă, invitaţii sosesc pe rând, pentru a se bucura împreună cu Victor şi Bianca, la petrecerea Sofiei. ( Vezi AICI primele imagini de la botez )

 

 

Bianca a ţinut să se ocupe personal de tot, aşa că a ales cel mai bun restaurant din Bucureşti. (Vezi AICI cum arată decorul restaurantului). Nu numai atât, pentru că vă prezentăm şi meniul pe care Bianca Drăguşanu l-a ales pentru invitaţii săi. De pe lista de preparate fine nu lipsesc aperitive precum pulpă de raţă confiată, piureul de trufe sau pateu de ficat de gâscă cu dulceaţă de fructe de pădure. Prăjiturile sunt aranjate impecabil, vedeta s-a asigurat că pofticioşii vor avea o masă plină de deserturi delicioase.

Citește și...