Bianca Pop, ”tâlhării” pe litoral! Controversata ispită l-a terorizat pe patronul unui renumit hotel din Mamaia!

Publicat: 07/07/2020 | 18:50
Bianca Pop, ”tâlhării” pe litoral! Controversata ispită l-a terorizat pe patronul unui renumit hotel din Mamaia!

Controversata brunetă care se lăuda că nu iese din casă fără 1.000 de euro se află în centrul unui mega-scandal. Bianca Pop l-ar fi terorizat pe patronul unui renumit hotel de pe litoral pentru că i s-a cerut să-și plătească cazarea.

Bianca Popa a profitat de statutul de ”vedetă” și ar fi recurs la acțiuni de-a dreptul scandaloase. După ce a petrecut o săptămână în stațiunea fanion a litoralului românesc, într-un hotel de lux, Bianca Pop ar fi distrus mobilierul camerei de hotel în momentul în care  s-a comunicat că trebuie să plătească aproximativ 15.000 de euro, contravaloarea serviciilor de lux de care a beneficiat, informează site-ul ataclapersoană.ro.

Potrivit aceleași surse, Bianca a inventat o adevărată poveste lacrimogenă. Controversata brunetă a susținut, pe diferete rețele de socializare, faptul că a fost agresată de patronul hotelului.  În speranța că patronul hotelului se va intimida și o să o lase să plece fără să plătească, Bianca Pop a lansat un val de acuze nefondate și amenințări la adresa acestuia.(NU RATA: BIANCA POP S-A FĂCUT DIN NOU DE RÂS. NU IESE DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 DE EURO, DAR NU-ȘI PLĂTEȘTE SEJURUL LA HOTEL! „NU AVEAM BANI. CE ERA SĂ FAC, SĂ S** P***”?)

Se pare că patronul hotelului este un om respectabil cu familie fericită, copii și afaceri legale. Tocmai acest lucru și liniștea că nu are nimic de ascuns l-ar fi și împins pe afacerist să acționeze în acest mod și anume să o oblige pe Bianca Pop să plătească serviciile hotelului în care a fost cazată.