BIANCA RUS tot slăbeşte şi nu se mai opreşte! Kilogramele în plus au devenit istorie, iar cântăreaţa ştie cum să-i stârnească pe bărbaţi!

Publicat: 28/03/2017 | 15:17

Nu este un secret pentru nimeni că Bianca Rus a avut grave probleme cu greutatea, reuşind la un moment dat ”performanţa” să cântărească dublu faţă de greutatea normală pentru o persoană de vârsta şi înălţimea ei. Zilele acelea s-au cam dus, pentru că Bianca munceşte din greu la sală pentru a-şi ţine kilogramele în frâu!

De când a mai slăbit, Bianca Rus are şi mulţi admiratori, iar cântăreaţa ştie reţeta perfectă pentru a-i stârni pe cei care visează să o aibă drept iubită, fiindcă se fotografiază în ipostaze tot mai sexy, care îi scot în evidenţă noua siluetă, apoi postează imaginile pe contul ei de Facebook.

Bianca Rus are o voinţă de fier şi pare decisă să dea jos şi mai multe kilograme, iar admiratorii ei i-au scris zeci de mesaje de încurajare.
Bianca Rus are o voinţă de fier şi pare decisă să dea jos şi mai multe kilograme, iar admiratorii ei i-au scris zeci de mesaje de încurajare.

Fanii nu şi-au crezut ochilor atunci când au observat fotografiile pe reţeaua socială, felicitând-o rapid pe cântăreaţă pentru determinarea de care a dat dovadă atunci când şi-a propus să revină la o greutate ideală. „Cât de mult ai slăbit!”, „Eşti tot mai frumoasă de când ai slăbit!”, „Erai frumoasă şi când erai grăsuţă, dar acum parcă te iubesc şi mai mult!”, „Cât de frumoasă te-ai făcut! Ai iubit?”, au fost câteva dintre mesajele primite de Bianca Rus.

Citește și...