Bianca Sârbu, primele declaraţii după ce s-a căsătorit: „Da, ne dorim un copil”. Surpriză: cu ce se ocupă tânărul soţ al vedetei!

Publicat: 12/01/2018 | 16:48

Bianca Sârbu, colega de prezentare a lui Cristi Brancu, s-a căsătorit la cinci ani de când a rămas văduvă. Frumoasa moderatoare şi alesul inimii sale şi-au făcut jurăminte sensibile în în faţa ofiţerului de Stare Civilă. Iar la scurt timp după ce au semnat actele de căsătorie, cei doi au ieşit la declaraţii şi erau numai un zâmbet.

În cadrul unui interviu acordat la o emisiune TV, Bianca Sârbu şi cel de-al doilea soţ au făcut dezvăluiri despre povestea lor de dragoste. Bogdan, care e mai tânăr cu 11 ani decât cunoscuta actriţă, a spus că se înţelege foarte bine cu copiii soţiei sale, pe care îi are din primul mariaj.

„Ca la noi la nimenea. La mine a fost hotărât. Femeia matură şi deşteaptă zice DA. (…) A răsărit soarele şi pe strada mea, soarele Bogdan. L-am aşteptat foarte mult timp. El este răsplata mea. Ne-a acceptat pe toţi pentru că i-am spus că suntem la pachet. Eu sunt o femeie mişto, este norocos că mă are. Astăzi avem o lună de când ne-am cunoscut. (…). Nu mai sunt Sârbu. Aşa este normal, când iubeşti un bărbat să-i iei numele. De astăzi sunt Bianca Romanescu. (…) Nu ne grăbim, nu sunt însărcinată. Da, ne dorim un copil”, a declarat prezentatoarea TV.

Cel de-al doilea soţ al Biancăi Sârbu este şofer. Cei doi s-au la serviciu, potrivit unor surse din cadrul televiziunii. Între Bianca şi Bogdan Romanescu a fost dragoste la prima vedere şi au început o relaţie, iar la doar o lună au decis să se căsătorească civil.

„A fost uşor să spun: «DA». Nu am avut emoţii, foarte puţin. Am zis de două ori «DA». (…). Mă înţeleg foarte bine cu copiii ei”, a mărturisit Bogdan Romanescu, soţul Biancăi Sârbu.

În trecut, artista de muzică populară s-a luptat cu cancerul de piele. În 2013, cântăreaţa a rămas văduvă. Ea şi soţul ei, Marian, au împreună doi copii.

„Cu soţul a fost greu… când am ajuns la spital, asistenta mi-a spus că soţul era mort din salvare. Nu am apucat să îmi iau la revedere. (…) . Cine să se bage la mine, la o nebună şi doi copii. (…). Am fost diagnosticată cu un cancer de piele… mi-a mâncat pur si simplu din piele. Am ajuns într-un stadiu destul de avansat anul trecut. Mi-am dat seama că trebuie să ajung la profesorul Lascăr. (…). Acum sunt bine.” a declarat Bianca Sârbu în urmă cu câteva luni.

Recomandarea CIAO.RO