Blestem sau… Câştigătorul celui mai mare premiu de la 6/49 şi-a băgat afacerile în faliment şi… A luat 12 milioane de euro de la Loteria Română

Publicat: 11/11/2017 | 00:00

Viaţa lui Ali Arslan s-a schimbat în 27 ianuarie 2008! Afaceristul turc a câştigat o sumă fabuloasă la Loto, punând mâna pe mai bine de 12 milioane de euro! La scurt timp, însă, bărbatul a fugit în Dubai, iar la acea vreme au apărut zvonuri că motivul din spatele acestei decizii ar fi relaţiile tensionate dintre Ali Arslan şi mafie. Unul dintre principalele ziare din Istanbul, "Sabah", a scris la momentul respectiv că toată familia Arlsan - omul de afaceri, soţia şi cei doi copii, o fată şi un băiat - s-a refugiat în Emirate. (Citeşte doar pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: Unde s-a ascuns şi ce-a făcut cu banii câştigătorul celui mai mare premiu de la Loto, turcul Ali Arslan?)

„Nu am datorie la nimeni, iar toţi banii i-am depus la bancă”, declara Arslan în 2008, negând zvonurile. Un an mai târziu, însă, turcul nu mai avea un leu în conturi! Totuşi, chiar şi în acel moment, afaceristul a negat în continuare că ar fi urmărit de ghinion, deşi a luat cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române.

„Toţi banii pe care i-am câştigat la 6 din 49 i-am investit, doar nu era să-i ţin la saltea. I-am cheltuit cu folos. Nu sunt genul de om care să arunce cu banii pe distracţie, prin cluburi. Sunt un om de afaceri, n-am timp pentru distracţie. În vremuri de criză nu e plăcut să cheltui banii aiurea, când alţii nu au ce mânca. Nu sunt genul de om care să facă asta”, declara Ali Arslan în exclusivitate pentru CANCAN.ro, în 2009. (VEZI ŞI: Potul de la Loto la un pas să fie cel mai mare din istorie! Vezi cine a câştigat cel mai mare premiu pus la bătaie de Loterie)

„Ghinionul” pare însă că s-a ţinut scai de câştigătorul de la Loto, afaceristul fiind lovit parcă de un adevărat blestem, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat toate detaliile! Într-adevăr, afaceristul a investit o parte din banii câştigaţi în Dubai, iar pe ceilalţi i-a pus bine la păstrare, în bancă. Companiile lui Ali Arslan nu stau, însă, deloc strălucit! Din cele opt firme pe care le deţine, cinci au fost radiate, iar alte trei au fost băgate în faliment!

A promis că va dona banii, dar s-a răzgândit!

Deşi în anul 2008 declara presei turce că va sta doar temporar în Dubai, urmând să se întoarcă în România, pentru a folosi banii în scopuri caritabile, se pare că afaceristul s-a răzgândit. Cu toate acestea, Ali Arslan a făcut şi câteva fapte bune înainte de plecare, folosind 15.000 de euro, în 2008, pentru un copil bolnav, Ştefănel, care era paralizat şi avea atunci un an şi jumătate. Suma a acoperit tratamentul pentru un an. De asemenea, Arslan a donat şi 100.000 de dolari pentru o echipă mică de fotbal din Turcia. (VEZI ŞI: Exclusiv! Nuntă de fiţe pentru bossul de la ”Loterie”: Şi-a luat mireasa cu limuzina de la biserică!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...