Boala l-a adus in pragul disperarii! Viorel Lis se teme ca va innebuni

Publicat: 09/12/2013 | 12:02

De cateva luni bune, Viorel Lis se confrunta cu probleme grave de sanatate. In urma unui control medical, acesta a fost diagnosticat cu leziuni vasculare pe creier si de atunci are pierderi de memorie in repetate randuri.

Problemele pentru fostul edil al Capitalei au inceput in luna februarie a acestui an, insa diagnosticul a venit abia la sfarsitul lui septembrie. De cand a aflat ca risca sa ajunga la dementa, Viorel Lis nu mai are liniste. Acesta le-a marturisit apropiatilor ca se teme pentru viitorul lui si ca ii este foarte greu atunci cand vede cum se chinuie sotia lui.

Viorel si Oana Lis au onorat invitatia la Bucharest Fashion Week, insa pe parcursul prezentarii au parut destul de abatuti
Viorel si Oana Lis au onorat invitatia la Bucharest Fashion Week, insa pe parcursul prezentarii au parut destul de abatuti

Ne-a spus ca lui nu ii este frica de moarte, ca moartea e un sfarsit. Lui ii este frica sa nu innebuneasca. De asta se teme cel mai mult. Are momente cand uita cine e si unde se afla si asta il sperie cumplit. In plus, se gandeste mereu la Oana, nu ii e deloc usor sa o vada cum sufera, a marturisit un prieten de-al acestuia.

Viorel s-a
Viorel s-a “rasfatat” cu o prajitura si o cutie de energizant

De cand a aflat de boala sotului ei, Oana pare ca si-a pierdut si ea din stralucire. Blonda este mai mereu abatuta si, chiar daca participa la evenimente mondene, atitudinea ei nu este deloc cea de dinainte de acest episod nefericit.

Pe chipul lui Viorel se vede cu usurinta ca nu se simte prea bine si ca problemele de sanatate nu ii dau pace
Pe chipul lui Viorel se vede cu usurinta ca nu se simte prea bine si ca problemele de sanatate nu ii dau pace

Sotia fostului primar al Capitalei evita discutiile despre situatia in care se afla si pare ca nici nu mai are puterea sa zambeasca. Prezenta la Bucharest Fashion Week, alaturi de Viorel, Oana a stat toata seara incruntata si a butonat telefonul mobil.

La un moment dat, Viorel a
La un moment dat, Viorel a “pierdut-o” pe Oana si a butonat speriat telefonul mobil, incercand sa o gaseasca

Chiar daca este bolnav, Viorel a incercat sa se comporte ca inainte de a afla acest lucru si s-a “rasfatat” cu o prajitura si o cutie de energizant. La un moment dat, atunci cand sotia lui a plecat cateva clipe pana la toaleta, acesta s-a plimbat descumpanit printre invitati, cu ochii in telefonul mobil.

Aiana Dinu

Citește și...