Bob Sinclar si Shaggy ar fi putut reprezenta Romania la Eurovision

Publicat: 20/01/2010 | 00:00
Bob Sinclar si Shaggy ar fi putut reprezenta Romania la Eurovision
Costi Ionita planuia sa inscrie piesa "I wanna", un feat. realizat impreuna cu Shaggy si Bob Sinclar, la selectia nationala de la Eurovision, insa planurile i-au fost date peste cap de un post de radio din New York care s-a grabit sa o difuzeze.

Costi Ionita a primit recent o lovitura neasteptata pe plan profesional. Cea mai recenta piesa a sa, „I wanna”, un feat realizat de Costi, Andrea, Shaggy si Bob Sinclar, a ratat inscrierea la selectia pentru Eurovision, dupa ce a fost difuzata, fara acceptul compozitorului, la un post de radio de peste Ocean. Pentru ca ar fi incalcat grav regulametul concursului organizat de TVR, care prevede ca pana la data inceperii semifinalelor piesele inscrise nu au voie sa fie promovate, Costi a luat decizia sa nu mai inscrie piesa in concurs.

„Mi-am dorit in multe randuri sa inscriu piesa la Eurovision, dar regulamentul din prezent, nu ne-a dat nici o sansa. Ar fi trebuit sa nu fie auzita nicaieri pana pe 6 februarie. Ceea ce s-a intamplat in cazul meu, faptul ca piesa a „scapat” pur si simplu ca a fost difuzata in premiera de un post de Radio din New York si imediat postata pe Youtube, se poate intampla oricarui artist din Romania care are colaborari cu artisti internationali. L-am sunat imediat pe Bob Sinclar sa il intreb despre aceasta premiera si mi-a spus ca nu stie nimic … Si-a amintit ca a dat cu vreo 2 zile inainte piesa unor DJ din Franta pentru a face cateva RMX-uri si se pare ca de aici s-a produs acest scurt circuit”, ne-a declarat Costi Ionita.

Acesta a tinut sa precizeze ca, daca ar fi fost selectata sa reprezinte Romania in finala de la Oslo, piesa sa nu ar mai fi putu fi difuzat la nici un post de radio din lume, un lucru greu de controlat in cazul feat-urilor realizate alaturi de artisti de talie internationala, cum este cazul lui Bob Sinclar si Shaggy.

Citește și...