Bogaţii au versiunea lor secretă de Tinder! Ce criterii trebuie să îndeplinească oricine îşi doreşte să vorbească sau să iasă la întâlniri cu celebrităţile

Publicat: 10/11/2017 | 14:02

Cei care fac parte din elita societăţii au propria lor reţea secretă prin care pot cunoaşte persoane noi, la acelaşi rang precum ei. Asta deoarece Tinder are o ramură dedicată persoanelor înstărite sau celebrităţilor, dar existenţa acesteia a fost ţinută secretă.

Varianta de Tinder, reţeaua dedicată datingului online, special gândită pentru cei bogaţi se numeşte Tinder Select şi nu e la îndemâna oricui. Cine îşi doreşte să devină membru şi să cunoască persoane de acelaşi tip trebuie să aibă în primul rând calitatea de membru. Asta se realizează printr-o invitaţie primită de la cineva care are deja acces pe reţeaua socială dedicată celor bogaţi.

Totodată, abia după un anumit timp o persoană ajunge să deţină invitaţii şi le poate da mai departe, pentru că numărul de noi membri e limitat de la o lună la alta. Abia după ce un nou membru e selectat şi verificat, are acces la secţiunea VIP. Printre cei care socializează pe Tinder Select se numără directorii de companii, fotomodelele, sau chiar starurile de la Hollywood în căutare de marea dragoste, noteaza theindependent.co.uk.

Deşi specialiştii nu au descrifrat care e exact algoritmul după care noii membri sunt admişi pe Tinder Select, se pare că cifra din contul bancar e cea care are ultimul cuvânt. De asemenea, varianta secretă de Tinder există pe piaţă de aproximativ un an şi jumătate, iar până acum a fost un mare succes. În plus, şi interfaţa aplicaţiei e uşor diferită faţă de cea originală, pentru că nu există nicăieri culoarea portocalie, fiind înlocuită cu un albastru discret.