Bogdan Vlădău şi Gina Chirilă au făcut nunta? Primele imagini cu rochia de mireasă

Publicat: 03/01/2018 | 16:52

După ce în luna august s-au căsătorit în faţa ofiţerului stării civile, Bogdan Vlădău şi Gina Chirilă au fost protagoniştii unei şedinţe foto inedite. Când au văzut imaginile, fanii i-au întrebat dacă au s-au căsătorit şi în faţa lui Dumnezeu. E vorba însă, de apariţia lor în ultimul număr al Revistei Nunta. Gina Chirilă a arătat superb îmbrăcată în rochie de mireasă.

 Bogdan Vlădău şi Gina Chirilă au spus un „Da” hotărât în faţa ofiţerului stării civile. Asta s-a întâmplat în vară, dar nu au făcut şi nunta. Cu toate acestea, cuplul care se iubeşte de cinci ani a făcut o şedinţă foto cu această tematică. Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău au arătat superb în rolul mirilor. Blondina a schimbat mai multe rochii de mireasă. La fel a făcut şi soţul ei, care a îmbrăcat diverse costume.

S-au căsătorit de ziua Ginei

Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău sunt împreună de cinci ani şi s-au căsătorit civil pe 7 august. Cei doi au ales să facă pasul cel mare, în ziua când tânăra îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Mirii au primit sute de mesaje de felicitare pentru noua etapă din viaţa lor. Fostul „Burlac” a fost dat de gol  chiar de de prietenii lui, Victor Slav şi Aureliu Surulescu, care au publicat la scurt timp după cerermonie o imagine de la primărie. „Există miracole!! Azi Vlădau a zis DA!”, a scris realizatorul TV pe Facebook. Între Bogdan Vlădău şi Gina Chirilă sunt 14 ani. Blonda are 24 de ani, iar Bogdan are 38. 

Citește și...