Bombă în cazul crimelor din Caracal! ”Pe amândouă fete le-a omorât în aceeaşi zi şi în aceeasi zi le-a incendiat”

Autor:
Publicat: 10/08/2019 | 14:30
Bombă în cazul crimelor din Caracal! ”Pe amândouă fete le-a omorât în aceeaşi zi şi în aceeasi zi le-a incendiat”

Psihologul criminalist Tudorel Butoi este convins că Gheorghe Dincă le-a ucis pe adolescentele Alexandra și Luiza în aceeași zi, deși cea din urmă a fost răpită tocmai în luna aprilie a acestui an.

Totodată, psihologul criminalist spune că meteoda incendierii este semnătura lui Gheorghe Dincă, în privința crimelor pe care le-a comis.

Omul este zguduit rău de tot. Ucide în aceeaşi zi, e lipsit de scrupule. Pe amândouă fete le-a omorât în aceeaşi zi şi în aceesi zi le-a incendiat, şi pe Luiza şi pe Alexandra. Este modul de operare. Incendierea este semnătura lui„, a declarat Tudorel Butoi, la Antena 3.

Astăzi are loc o nouă zi de percheziții a început la Caracal, acolo unde astăzi, anchetatorii sunt asistați de specialişti în construcţii pentru spargerea gropilor betonate pe care le-au găsit în curtea lui Gheorghe Dincă și care ar putea ascunde secrete macabre.

De asemenea, 5 vecini de-ai lui Gheorghe Dincă au fost duși la audieri, după ce s-a descoperit că acesta a folosit telefoanele lor pentru a-i suna pe părinții Luizei Melencu și pe cei ai Alexandrei Măceșanu.