Bombă la Pro TV! Siena Vușcan a primit un Golden Buzz inutil de la Andra Măruță la Românii au Talent?!

Publicat: 08/04/2020 | 09:21
Bombă la Pro TV! Siena Vușcan a primit un Golden Buzz inutil de la Andra Măruță la Românii au Talent?!

Lovitură la Pro TV! Siena Vușcan, una dintre marile favorite de la Românii au talent în cursa pentru cei 120.000 de euro ar putea să fi promit degeaba Golden Buzz-ul de la Andra Măruță! În cele ce urmează vă vom relata în detaliu de ce s-a întâmplat acest lucru și de ce a ajuns concurenta să nu mai poată participa în show-ul de la Pro TV.

Siena Vușcan, copila de numai 10 ani a impresionat juriul de la Românii au talent și, fără să stea pe gânduri, la finalul numărului a primit Golden Buzz din partea Andrei Măruță, calificându-se direct în semifinalele concursului. Cu toate acestea, există șanse ca Siena să nu mai poată participa. Motivul? Din cauza coronavirusului.

Deși a luat Golden Buzz din partea Andrei Măruță, Siena nu va mai putea participa în semnifinale dintr-un motiv simplu: coronavirus! Copila de 10 ani locuiește împreună cu părinții ei în orașul Huangdao, extrem de afectat de epidemia de Covid-19. Deși se află acum în țară – locuind în Turda, cu bunicul ei – „chinezoaica” de 10 ani care a impresionat o țară întreagă ar putea pierde șansa de a participa în semifinalele Românii au Talent, care, cel mai probabil, nu se vor mai ține din cauza ordonanțelor militare și, în general, a interdicțiilor impuse de starea de urgență din România.

Cine este Siena Vușcan

Părinții Sienei Vușcan sunt din Cluj-Napoca, dar locuiesc în Huangdao, China, de șase ani. În cadrul unui interviu, ei au mărturisit că vor să călătorească în mai multe țări, dar, deocamdată, stau în China pentru că fiica lor de 10 ani are o carieră muzicală acolo, relatează romaniiautalent.protv.ro. Părinții săi sunt profesori universitari; mama este profesoară de artă, tatăl – profesor de economie. Siena are o soră, în vârstă de șase ani și un frate, de un an.

Pe când avea șapte ani, Siena și tatăl ei au fost chemați de producătorii unei emisiuni de talente din China să cânte amândoi. Ulterior, a fost invitată la o altă emisiune din Shanghai, pe o scenă mare, unde a uimit pe toată lumea cu o melodie în chineză. Atunci și-a dat seama că îi place să facă asta și a început să se pregătească. Cântă operă în limba chineză. Face lecții de canto de patru ori pe săptămână de un an. Merge la emisiuni în China și cântă, filmează și pentru reclame, joacă în seriale. Anul acesta a jucat în două filme artistice și un serial.

Pe scena de la “Românii au talent”, Siena Vușcan a venit îmbrăcată într-o uniformă pe care chinezoaicele au purtat-o în Al Doilea Război Mondial și a interpretat o melodie de luptă.

Citește și...