Brad Pitt iubeşte din nou! ”Aleasa” e o actriţă cu 32 de ani mai tânără ca el

Publicat: 20/10/2017 | 11:28

Brad Pitt a trecut peste divorţul de Angelina Jolie şi e pregătit pentru o nouă relaţie! Se pare că actorul e îndrăgostit nebuneşte de o actriţă celebră, cu 32 de ani mai tânără ca el.

Brad Pitt şi Ella Purnell se pare că formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Zvonurile că cei doi sunt împreună au apărut după ce Brad Pitt a insistat ca Ella Purnell să facă parte din distribuţia lungmetrajului ”Waitress”. Potrivit surselor In Touch Weekly, Pitt a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca ea să fie aleasă în distribuţia filmului.

”Ella e flatată de atenţia pe care Brad i-o acordă. Ea le-a spus prietenilor că el a fost mereu pentru ea vedeta nr. 1 de care era îndrăgostită”, au dezvăluit surse din apropierea actriţei, potrivit unulad.co.uk.

”El realizează diferenta mare de vârstă, cât şi faptul că toţi ar putea privi relaţia ca o criză a vârstei mijlocii. El simte că Ella îl face să fie energic, amuzant şi să joace la capacitate maximă”, au adăugat sursele.

relaţia lui Pitt cu Ella Purnell este cu atât mai controversată, având în vedere că actriţa a interpretat-o pe Angelina Jolie tânără în ”Maleficent”.

Ella Purnell în ”Maleficent”
Ella Purnell în ”Maleficent”

Citește și...