Breaking news. Celebrul antrenor a câştigat procesul cu banca! Instanţa a stabilit să-i restituie…

Publicat: 23/01/2018 | 00:00

Victor Piţurcă a câştigat procesul cu Credit Europe Bank, de unde a contractat un credit de 1,5 milioane de euro. La patru ani distanţă de primul termen, instanţa a stabilit să-i restituie aproximativ 20.000 de euro, reprezentaţi de comisionul declarat abuziv şi dobândă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Le-am interceptat discuţiile din pădure! Doi foşti stelişti şi-au făcut planul în secret cum să pună mâna pe… Dinamo!)

Celebrul antrenor a luat creditul în 2007. La momentul respectiv, Victor Piţurcă era selecţionerul echipei naţionale, câştiga bine din fotbal şi era implicat şi în afaceri imobiliare. Astfel că banca i-a acceptat împrumutul, dar cu un comision de acordare. Pe care tehnicianul l-a considerat abuziv. Motiv pentru care a ajuns cu instituţia financiară în instanţă. (VEZI AICI: Ce lovitură a dat Victor Piţurcă! Suma uriaşă pe care o va încasa)

Procesul a început în urmă cu aproape patru ani. Şi după mai multe înfăţişări şi termene, Victor Piţurcă a câştigat litigiul. Astfel că reprezentanţii Credit Europe Bank trebuie să-i restituie în jur de 20.000 de euro. Suma este infimă pentru fostul selecţioner al “tricolorilor”, dar a simţit că dreptatea este de partea sa, motiv pentru care nu a renunţat la proces.

“Respinge ca nefondată contestaţia în anulare formulată de contestatoarea-pârâtă CREDIT EUROPE BANK (ROMÂNIA) SA împotriva deciziei nr.1170 din 21 iunie 2017 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 13363/3/301, se arată în decizia magistraţilor.

Victor Piţurcă, un exemplu demn de urmat

Decizia Înaltei Curţi este definitivă. Victoria celui poreclit “Satana” le-ar putea da curaj şi altora, care ar putea intenta procese, pentru a recupera din ”gaură”. Pentru că mii de români se află în situaţia fostului selecţioner al echipei naţionale. Piţurcă poate fi, astfel, un exemplu pentru conaţionalii săi şi nu numai. (CITEŞTE EXCLUSIV PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Nu banii pierduţi la poker sau sigla Stelei sunt motivele “fratricidului” dintre ei, ci… S-a jurat că îl distruge pe Gigi Becali: “M-a vândut ca Iuda!”)

Pentru împrumutul respectiv, Victor Piţurcă a plătit o sumă deloc de neglijat pe comisioane. O notă de subsol, pe care nu a observat-o în contract, l-a obligat la o rată lunară mult mai mare decât era normal. Antrenorul s-a simţit înşelat de bancă şi a ajuns la proces. Iar judecătorii i-au dat dreptate. În situaţia lui sunt numeroşi români, iar analiştii financiari îi îndeamnă la prudenţă. (NU RATA: Escrocherii după anunţul BNR „Se schimbă banii”. Bătrân înşelat cu 14.000 de lei)

(I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...