Breaking News. Celebrul milionar şi fosta soţie au redeschis războiul la patru ani de la divorţ

Publicat: 14/01/2018 | 00:00

La patru ani de la divorţul unuia dintre cei mai excentrici milionari de la noi, lucrurile tot nu s-au aşezat în familia acestuia. Romeo Dunca, timişoreanul care a făcut avere din transportul cu TIR-urile, pasionat de expediţii, raliuri sau pilotarea propriului elicopter, i-a deschis un nou proces fostei sale soţii, cu care are patru copii! CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are detalii de ultimă oră. (VEZI ŞI: Milionarul Romeo Dunca nu dă doi bani pe etichetă. "Mi se rupe! Am doar costumul de la bacalaureat şi pe cel de la nuntă")

Magistraţii de la Tribunalul Timiş nu au fixat încă un termen de judecată în ultimul proces deschis de Romeo Dunca fostei sale soţii, Elena Daniela. Dosarul, care nu a fost închis nici la cinci ani de la divorţ, arată că foştii soţi nu şi-au rezolvat încă problemele. ”Războiul” dintre ei, purtat şi în presa locală, nu s-a încheiat, ba, din contră, a continuat în instanţa de judecată!

Judecătorii i-au încredinţat cei patru copii Elenei Dunca, cu obligarea tatălui la plata unei pensii de întreţinere de 2.200 de lei. ”Eu nu am cum să nu fiu de acord cu această sumă, în condiţiile în care, înainte de divorţ, la partajul amiabil, i-am propus fostei soţii o sumă lunară de 2.500 de euro! Instanţa i-a dat mult mai puţin, după ce, în sală, judecătoarea a întrebat-o de două ori dacă este de acord cu suma propusă de mine. Din păcate, în locul fostei mele soţii au răspuns avocaţii, care au refuzat ferm oferta. Aşadar, au ales cea mai proastă variantă! Acuma, deoarece avocaţii din Arad – a şasea echipă angajată în acest proces de divorţ – i-au făcut un mare deserviciu, ar trebui să fie responsabili şi să plătească ei diferenţa până la 2.500 de euro!”, spunea atunci afaceristul Romeo Dunca, pentru opiniatimisoarei.ro.

(CITEŞTE ŞI: Romeo Dunca, unul dintre MILIONARII României, s-a prăbuşit cu elicopterul )

Elena Dunca are patru copii cu patronul firmei de construcţii
Elena Dunca are patru copii cu patronul firmei de construcţii

Fosta soţie a lui Romeo Dunca: „Nu ştiu cum a fost judecătoarea, naivă sau de rea-credinţă”

Nu consider că am pierdut procesul de divorţ din cauza avocaţilor, aşa cum am aflat din presă, ci că nu am avut parte de un proces echitabil. Eu am fost de acord cu o pensie alimentară de 2.500 de euro pe lună, însă am cerut, cum era firesc, şi sumele restante de la data înţelegerii amiabile cu fostul soţ. Adică din aprilie 2013, de când nu am mai primit nici un ban pentru copii şi a trebuit să mă descurc cu ce-am putut! Instanţa de judecată nu a luat în considerare această cerere a noastră, absolut justificată, şi a decis să-mi acorde o pensie alimentară raportată la adeverinţa de salariu pe care şi-a adus-o fostul meu soţ, adică din 6.000 de lei. Cine-şi închipuie că Romeo Dunca are un venit de doar 6.000 de lei pe lună sau este naiv sau de rea-credinţă! Este patronul real al grupului de firme şi-şi poate face ce salariu doreşte! Nu ştiu cum a fost judecătoarea care a soluţionat dosarul, naivă sau de rea-credinţă, cert este că a decis să primesc o pensie alimentară de 2.200 de lei pe lună, fără să spună nimic de banii care ni se cuveneau din aprilie 2013 până acum… Asta, în condiţiile în care depozitele şi hangarele companiei noastre aduc chirii de câteva sute de mii de euro lunar!”, a dat replica fosta soţie a lui Romeo Dunca.

Romeo Dunca, unul dintre cei mai importanţi transportatori din România, este „dependent” de adrenalină şi pasionat de expediţii. Este considerat unul dintre cei mai excentrici milionari de la noi, după ce a alergat în 2005 pe un motor în raliul Paris-Dakar, în 2007 a urcat pe varful Manaslu din Himalaya, iar în 2011 a participat într-o expediţie, la Polul Sud. (VEZI ŞI: Are o avere estimată la şapte milioane de euro, însă a cerut să plăteasca în rate. Află despre care din bogătaşii României este vorba)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...