BREAKING NEWS! Gigi Becali s-a intors in inchisoare! Ce decizii de ultima ora a luat la Steaua

Publicat: 20/09/2014 | 16:48
BREAKING NEWS! Gigi Becali s-a intors in inchisoare! Ce decizii de ultima ora a luat la Steaua

Gigi Becali s-a intors astazi la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce s-a bucurat de o permisie de 5 zile. Inainte sa se intoarca in inchisoare, seful Stelei a discutat cu presedintele clubului si a facut strategia pentru urmatoarele luni.

Gigi Becali a stabilit impreuna cu Valeriu Argaseala sumele care le vor fi oferite lui Lucian Sanmartean, Andre Prepelita si Lukasz Szukala pentru a-si prelungi contractele.
„Prezenta sa in libertate a facilitat anumite contacte directe si rezolvarea unor probleme. Cat timp a fost in permisie, s-a discutat si problema prelungirii contractelor. Lucrurile sunt clare, dar nu va putem spune daca s-au rezolvat”, a spus Argaseala la Digi Sport.

Imediat dupa ce a iesit din inchisoare, Becali a avut grija sa plateasca salariile restante, iar jucatorii i-au multumit cum au stiut mai bine. Au castigat cu 6-0 meciul cu Aalborg din Europa League.

gigi becali

Seful Stelei a avut o permisie de 5 zile si a parasit penitenciarul fara sa anunte presa, asa cum a facut prima oara cand a fost eliberat. Pentru a nu ii supara pe sefii de la Poarta Alba, Gigi Becali s-a comportat exemplar si nu a petrecut majoritatea timpului in vila sa din Pipera. A mers sa-i viziteze si pe jucatorii Stelei, insa si atunci a avut grija sa nu faca show.

CITESTE SI

Decizie de ULTIMĂ ORĂ a lui GIGI BECALI. Ce se întâmplă cu PALATUL şi cu MAYBACH-UL

Ce facea fiica minora a lui Gigi Becali in timp ce colegele ei se pragateau de scoala! Paparazzii au dat nas in nas cu ea in bar!

A pierdut Steaua

Clubul Sportiv al Armatei a primit certificatul de inregistrare al marcii Steaua Bucuresti, numele si sigla echipei de fotbal revenind in proprietatea armatei, fapt certificat de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

gigi becali

Dupa aproape 9 luni, CS al Armatei a primit oficial certificatul de inregistrare al marcii Steaua Bucuresti, inclusiv emblema de pe echipamentul clubului de fotbal, inclusiv cele 2 stele care reprezinta cele peste 20 de titluri castigate. Titularul marcii are drepturi exclusive asupra numelui Steaua Bucuresti.

D.C.

Citește și...