Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, a primit zilele trecute o veste bună în închisoare: guvernul de acolo a votat pentru abolirea pedepsei capitale, numai că lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Şi asta pentru că Parlamentul din Malaezia are ultimul cuvânt. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1  DIN ROMÂNIA, are detalii de ultimă oră legate de cazul românului. (AFLĂ DE AICI: Vestea neagră venită din penitenciarul în care e închis Gologan)

Charles Hector, şeful unei organizaţii care luptă pentru abolirea pedepsei cu moartea, spune că  Parlamentul are ultimul cuvânt pentru ca pedeapsa cu moartea să nu mai fie în vigoare. Acesta a mai declarat că ştie mulţi parlamentari care sunt de acord cu decizia Guvernului malaezian, însă le este frică să recunoască acest lucru public. Iar în aceste condiţii, rămâne de văzut dacă Ionuţ Gologan va scăpa de spânzurătoare. (CITEŞTE ŞI: Deţinuţii sunt torturaţi în ”congelator” şi…)

Recent, Shahrul Izani Suparman, un bărbat care a fost condamnat la moarte în 2009, după ce a fost prins cu droguri, a obţinut clemenţa sultanului Malaeziei, care i-a comutat pedeapsa. Familia acestuia a făcut mai multe solicitări în acest sens, iar recent bărbatul a primit vestea cea mare şi a aflat că nu va fi spânzurat, ci îşi va ispăşi pedeapsa după gratii. (AFLĂ DETALII DE AICI)

În urmă cu cinci ani, pe 26 iunie 2012, Ionuţ Gologan a fost arestat pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur, având asupra lui 1.494 de grame de metamfetamină. Cazul său a ajuns să fie mediatizat în toată lumea şi multe persoane importante din România au vrut să îl ajute pe tânăr. Şi Ministerul Afacerilor Externe s-a implicat în acest caz. (VEZI AICI: Bunica lui Ionuţ Gologan ne-a povestit în lacrimi ultima discuţie cu nepotul ei - EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1  DIN ROMÂNIA)

 

Citeste despre:ionut gologan droguri, ionut gologan malaezia, roman condamnat la moarte


Share On Facebook