Breaking news: Mutu & Sandra spun „Da!“. Se însoară a treia oară de „Valentine’s Day“!

Publicat: 13/02/2017 | 13:50

Sursele CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, au confirmat în super-exclusivitate faptul că Adrian Mutu e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru însurătoare. Cum el pare să fie mai îndrăgostit ca niciodată de Sandra Bachici, peste doar o zi va merge în faţa ofiţerului Stării Civile pentru a oficializa povestea lor de dragoste. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Data aleasă de către fostul fotbalist este una cât se poate de specială, cea de 14 februarie 2017, acesta dând dovadă de-un romantism ieşit din comun. Asta deoarece, ziua în care el se va însura cu Sandra, în vârstă de 23 de ani, coincide cu celebra sărbătoare care celebrează dragostea – „Valentine’s Day“.

De asemenea, până acum fostul jucător de fotbal de 38 de ani a demonstrat, în relaţia sa cu manechinul, că s-a cuminţit şi s-a făcut băiat de casă. Mai mult decât atât, acest lucru s-a întâmplat şi de când a aflat că va deveni tătic, pentru că Sandra îi va dărui un copil peste doar câteva luni de zile. Totodată, se pare că momentul ales pentru a spune un „Da!“ cât se poate de hotărât în faţa ofiţerului Stării Civile coincide şi cu aniversarea lor, pentru că împlinesc doi ani de relaţie.

În plus, aceasta va fi a treia oară când Adrian Mutu va îmbrăca costumul de mire. În 2001, el s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorţat în 2003. Apoi, în 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gomez. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, venită pe lume în 2008. Mutu a divorţat de Consuelo în urmă cu doi ani.

Adrian Mutu s-a căsătorit în urmă cu un an cu Sandra, în Republica Dominicană, dar situaţia juridică a mariajului a fost delicată, pentru că divorţul nu fusese definitivat. Tocmai din aceste motiv, căsătoria cu Sandra nu a fost valabilă până acum în România, însă lucrurile vor sta complet diferit peste doar 24 de ore.

Citește și...