Brigitte Năstase, ”atacată” de prieteni. ”Blonda de lângă tine e travestit?”

Publicat: 14/02/2018 | 00:48

Brigitte Năstase sărbătoreşte ”Ziua Valentinelor” fără Ilie Năstase, faţă de care a introdus deja actele de divorţ. (Încă) soţia marelui tenismen a organizat o ieşire cu fetele şi le-a arătat şi amicilor ei virtuali cum vrea ea să petreacă Ziua îndrăgostiţilor. Nu toţi au avut însă vorbe bune de spus la adresa lor...

Ziua Valentinelor ar trebui să fie o sărbătoare tristă pentru Brigitte Năstase, care a început în urmă cu câteva zile formalităţile de despărţire oficială de omul cu care a stat câţiva ani buni din viaţă, după cum anunţa CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România. Nu neapărat însă, pentru că Brigitte este hotărâtă să uite de amar în compania prietenelor sale. Soţia lui Ilie le-a arătat prietenilor virtuali că a ieşit cu o prietenă în oraş, ba chiar a indicat-o pe aceasta în postarea de pe Instagram ca fiind amica ei, Paula Cojocari. Dacă majoritatea amicilor virtuali i-au transmis gânduri bune nu a fost cazul unei alte fete care a comentat la postarea soţiei lui Ilie Năstase: ”Blonda de langa tine e travestit? Omg cum arata”.

(CITEŞTE ŞI: MEGA-DEZVĂLUIRE ÎN PREMIERĂ! BREAKING NEWS. E OFICIAL: Brigitte a băgat divorţ de Ilie Năstase! Reacţii în exclusivitate)

Citește și...