Brigitte viseaza la nemurire! Nevasta lui Ilie Nastase ar face orice pentru a ramane tanara si frumoasa toata viata

Publicat: 13/10/2014 | 00:32
Brigitte viseaza la nemurire! Nevasta lui Ilie Nastase ar face orice pentru a ramane tanara si frumoasa toata viata

La cei 37 de ani ai sai, Brigitte Sfat arata exact asa cum visa dintotdeauna si ar dori sa ramana in stadiul acesta pentru toata viata. Sotia lui Ilie Nastase are la activ mai multe operatii estetice si viseaza la elixirul tineretii fara batranete.

Brigitte Sfat este, fara doar si poate, o femeie frumoasa. Sotia lui Ilie Nastase are mare grija de silueta sa iar medicul estetician i-a fost si el de ajutor. Are un trup de invidiat, bine proportionat, cu sani apetisanti si talie de viespe, care ar innebuni orice barbat. Si-a dorit sa arate ca Angelina Jolie asa ca in iarna si-a facut o interventie estetica la nivelul intregii fete, si mai ales asupra buzelor. 

Brigitte si-a dorit sa arate ca Angelina Jolie
Brigitte si-a dorit sa arate ca Angelina Jolie

Nu a fost una tocmai reusita, asa ca sotia lui Ilie Nastase a fost nevoita sa-si scoata toata substanta injectata iar acum se reface vazand cu ochii. Va mai dura o perioada pana cand pielea isi va reveni iar aspectul va fi cel dorit, insa Brigitte este multumita de rezultat. Episodul neplacut nu a facut-o sa-si piarda increderea in chirurgii esteticieni, ba din contra. 

Brigitte Sfat

„Mi-as mai face operatii estetice daca voi considera ca am nevoie. Mai ales daca in felul asta as ramane vesnic tanara. As bea ceva sa raman vesnic tanara”, a declarat Brigitte, pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI

Confesiunea uluitoare facuta de Brigitte Sfat! Vezi de ce a fost la un pas sa anuleze nunta cu Ilie Nastase!

Sefa de santier….pe tocuri. Nu trece o zi fara ca Brigitte sa nu mearga sa verifice lucrarile la complexul sportiv al soltului

Ilie Nastase a rosit ca o pustoaica atunci cand a deschis cadoul de la sotie! Ce a gasit in pachet, poate sa foloseasca doar gol..


Brigitte si Ilie se iubesc ca-n prima zi

Brigitte sfat

Brigitte Sfat si Ilie Nastase au devenit un cuplu inca din 2009 iar acum, la cinci ani distanta, cei doi se iubesc la fel de mult ca la inceput. Isi fac tot felul de cadouri, unele chiar cu tenta erotica, pentru a mentine pasiunea in cuplu. „Nu-mi plac bijuteriile, sunt barbat, nu port. Imi plac ceasurile in schimb. Sa vad daca ai curaj sa spui ce mi-ai daruit intr-o dimineata. Cand ai aruncat punga pe mine. Prezervativeee, un sac”, ne-a spus Ilie Nastase zilele trecute, la un eveniment monden.

Brigitte Sfat

Georgiana Coman

Citește și...