„Burlacul” Vladau si-a oripilat pretendentele! „A tras vanturi la o intalnire, poarta placa si e un bosorog cu aere de fante!”

Publicat: 29/05/2013 | 00:12

Frumuselul Bogdan Vladau si-a dat, se pare, cu firma in cap in momentul in care a acceptat sa participe la show-ul "Burlacul". Nici prin cap nu i-a trecut ca acolo va intalni cele mai exigente si aprige femei din cate i-au trecut pe dinaintea ochilor!

E frumusel, necasatorit si se bucura de notorietate! Bogdan Vladau a intrunit toate calitatile candidatului perfect pentru show-ul „Burlacul”. Multi au sperat ca va reusi sa spele rusinea provocata de Vladimir Draghia, cel care a devenit dezagreabil pentru toate concurentele in timp record, prin atitudine si comportament. Se pare insa ca istoria se repeta. Sau cel putin asa reiese din povestirile fetelor eliminate deja in perioada filmarilor.

Fetele au fel de fel de pareri legate de Vladau, printre acestea numarandu-se si ca el ar purta placa dentara
Fetele au fel de fel de pareri legate de Vladau, printre acestea numarandu-se si ca el ar purta placa dentara

Desi difuzarea emisiunii va incepe in luna iulie, aceasta este filmata aproape integral. Mai multe dintre concurentele care au parasit show-ul au decis sa dezvaluie lucruri „din interior” indignate de cele patimite. Acestea il fac zob pe Vladau, necrutand niciun detaliu rusinos.

„Aproape in fiecare editie a existat o fata care a renuntat si aparasit concursul din cauza acestui baiat. Este foarte rece cu fetele si nu se comporta deloc asa cum ar trebui sa faca in acest context. Este mitocan si mult prea preocupat de imaginea lui si de persoana lui. Pe noi ne ignora si nu ne baga in seama”, ne-a dezvaluit o fosta concurenta parearea ei.

„Este un bosorog cu aere de fante! Un grobian, un prost crescut! Ne-a ignorat, ne-a sfidat in tot timpul filmarilor. In loc sa se apropie de noi sa, urmeze frormatul show-ului, statea toata ziua pe telefoane si sms-uri”, a povestit alta.

„La una dintre intalnirile din timpul filmarilor, a tras vanturi. Fata care era cu el acolo a rezistat cu greu sa nu paraseasca incaperea… In plus, nimeni nu a mai vrut sa-l sarute… poarta placa in gura”, sustine o alta fosta candidata la postul de „iubita a lui Vladau”.

Vladau a fost tocat marunt de fetele care au parasit competitia, dezamagite
Vladau a fost tocat marunt de fetele care au parasit competitia, dezamagite

„Are iubita si nu are voie!”

Dar asta nu este tot! Se pare ca episodul care a starnit furia fetelor s-a petrecut in Noaptea de Inviere:

„Se presupune ca el este burlac si isi cauta pereche. Ei bine, am aflat ca in noaptea de Paste a fost la o biserica de cartier impreuna cu blonda care-i e iubita oficiala. Nu are voie sa aiba iubita. Asa am inteles de ce se poarta atat de urat cu noi”, spun fetele.

almasan

 

S.I.

Citește și...