CABRAL a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce şi-a lăsat soţia singură, chiar de ziua ei! „M-ar fi înjunghiat…”

Publicat: 12/09/2017 | 15:19

După 9 ani de când se cunosc şi sunt împreună şi, respectiv, 5 ani de căsnicie, Cabral şi Andreea Ibacka se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei ,,Inimă de ţigan''.

La vremea aceea, surse apropiate celor doi declarau că simpaticul Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi că nu mai are ochi decât pentru frumoasa Andreea. Însă, cei doi soţi îi cuceresc şi acum pe fanii lor cu simţul umorului de care dau dovadă. Recent, Cabral a reuşit însă să facă o gafă masivă, lăsându-şi soţia singură cuc chiar de ziua ei de naştere!

Simpaticul prezentator TV a mărturisit într-un interviu, pentru cristinastanciulescu.ro, ce s-a întâmplat după ce a realizat că a lăsat-o pentru prima oară pe Andreea să se bucure de aniversare doar alături de prieteni şi colegii de pe platoul de filmare. „După 10 ani te aştepţi să te plictiseşti, să nu mai vrei. Nu e cazul. Deloc. Şi este mai clar că aşa stau lucrurile atunci când pleci într-o excursie cum am plecat eu cu motorul. Da. Cuc. Şi totul a fost bine o zi, două, cinci, până când mi-am dat seama că am uitat de ziua ei…Mda. Nu a fost prea bine… I-am trimis un buchet de flori pe care nu l-a primit. Că nu a răspuns la telefon curierului… Nu puteam pleca cu ea cu motorul 12 zile, că m-ar fi înjunghiat la primul mic dejun…”.

Citește și...