CABRAL a fost lăsat fără cuvinte de replica soţiei sale, ANDREEA IBACKA, după ce a scos-o la o cină romantică! „Tot ce am putut spune a fost…”

Publicat: 10/06/2017 | 19:23
CABRAL a fost lăsat fără cuvinte de replica soţiei sale, ANDREEA IBACKA, după ce a scos-o la o cină romantică! „Tot ce am putut spune a fost…”

După 9 ani de când se cunosc şi sunt împreună şi, respectiv, 5 ani de căsnicie, Cabral şi Andreea Ibacka se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei ,,Inimă de ţigan''.

La vremea aceea, surse apropiate celor doi declarau că simpaticul Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi că nu mai are ochi decât pentru frumoasa Andreea. Însă, cei doi soţi îi cuceresc şi acum pe fanii lor cu simţul umorului de care dau dovadă. Recent, Cabral şi Andreea au fost plecaţi în vacanţă, peste hotare, iar prezentatorul TV s-a gândit să-şi surprindă soţia, fiind însă lăsat fără cuvinte de replica acesteia, venită la finalul unei întâlniri romantice.

„A doua seară mi-am spus să-i fac Andreei o surpriză romantică… o cină pe malul mării. Am găsit un mic tradiţional restaurant italienesc, cochet şi romantic, cu nişte mese albe întinse pe o terasă ale cărei lumini discrete mângâiau nisipul de lângă. La finalul mesei, stând romantici cu picioarele goale în nisipul fin, cu două pahare de prosecco în faţă, priveam un apus superb. Cerul era un război al culorilor, în timp ce lumînarea de lângă frapieră juca veselă ca un stindard al dragostei. Vântul ne mângaia pielea, în timp ce muzica discretă ne fulguia prin suflete o stare şi mai romantică…

În apropiere marea fremăta liniştită, cu valurile-i înspumate calm. Andreea… lângă mine, frumoasă de-mi tăia respiraţia. A luat încă o gură de prosecco, s-a uitat în ochii mei şi mi-a spus:

– Auzi, gunoierii vin acum joi dimineaţă, nu mai vin miercurea, nu?

Jur, aşa mi-a spus. Prima dată am crezut că nu aud bine şi că ea îmi spune ceva cu dragoste / sentimente / romantism / prosecco. M-am uitat bovin la ea şi tot ce am putut spune a fost…

– Hă?!

– Gunoierii, zic. Acum vin miercurea, nu? Că l-am rugat pe tata să meargă până la noi, să scoată tomberonul afară.„, a povestit cu mult umor Cabral, pe blogul personal.

Citește și...