Cadou personalizat făcut Andreea Bălan pentru soțul ei, George Burcea, imediat după petrecerea de nuntă! Nu orice femeie ar fi capabilă de așa ceva

Publicat: 16/09/2019 | 10:08

În această dimineață, practic la doar câteva ore după ce s-a încheiat petrecerea de nuntă, Andreea Bălan a dezvăluit ce cadou personalizat i-a făcut soțului ei, George Burcea. Carismaticul actor a fost extrem de emoționat și chiar a avut lacrimi în ochi. Gestul îndrăgitei artiste nu ar putea fi făcut de orice femeie.

Citește și: Urmează încă o nuntă în showbiz! Cine e cântăreața care a prins buchetul aruncat de mireasa Andreea Bălan

Cadou personalizat făcut Andreea Bălan pentru George Burcea, după nuntă

Andreea Bălan și George Burcea au filmat câteva scene impresionante în ținutele din ziua nunții cu mult timp înainte de ceremonia religioasă. Înregistrărilor de acum câteva zile li s-au alăturat cele de ieri, din biserică și nu numai, iar rezultatul este: videoclipul celei mai noi piese lansată în această dimineață de talentata cântăreață. “Înger Păzitor” este o melodie care are versuri inspirate din povestea de iubire a Andreei Bălan și a lui George Burcea, dar și a fanilor lor.

Citește și: Ce cadou de neuitat au primit Andreea Bălan și George Burcea de la nașii lor, chiar în ziua nunții!

“Dragilor, tocmai am lansat «Înger Păzitor», una din cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emoție, trăiri intense și multă iubire ? Spune povestea noastra, dar si a voastră” este mesajul scris de cântăreață când a distribuit clipul de mai jos.

Citește și...