Cagatay Ulusoy, celebrul actor din serialul „Yaman”, schimbare radicală de look! Fanii lui au reacţionat instantaneu când au văzut imaginile

Publicat: 04/05/2017 | 15:44

Cagatay Ulusoy, cunoscut publicului din România din serialul “Yaman”, difuzat de Kanal D, este unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai momentului. În vârstă de 26 de ani, acesta s-a făcut remarcat în urmă cu şapte ani când a câştigat premiul de “Best model of Turkey”. De atunci, porţile în lumea televiziunii i s-au deschis larg, jucând în producţii importante alături de actori de renume.

De curând, Cagatay Ulusoy şi-a surprins fanele cu un nou look. Deşi până acum a intrat în pielea băiatului bun, chipeşul actor a recurs la o schimbare radicală, datorită rolului de băiat rău pe care îl interpretează într-un nou proiect TV. “De multe ori, aşa cum se ştie, arta cere sacrificii! După multă vreme, cu un look cu care mi-am obişnuit fanii, având părul mai lung, am optat pentru o frizură army, m-am tuns foarte scurt. M-am temut că poate nu îmi va sta bine sau că fanii nu vor reacţiona pozitiv, însă comentariile şi părerile internauţilor au fost binevoitoare”, a spus celebrul actor.

Citește și...