„Câinii” lui Rednic umiliți în Turcia de modesta Sion!

Autor: Cristian P
Publicat: 17/01/2019 | 15:10
„Câinii” lui Rednic umiliți în Turcia de modesta Sion!
Dinamo a pierdut și cel de-al doilea meci amical susținut în stagiul de pregătire din Turcia. După ce au pierdut cu Hajduk Split cu scorul de 2-0, echipa pregătită de Mircea Rednic a cedat la scor de neprezentare, 3-0, duelul cu FC Sion, echipă clasată pe locul 7 în campionatul Elveţiei.

Golurile victoriei elvețienilor în amicalul din Antalya contra alb-roșilor a fost obținut Abdellaoui (min.25), Y. Fortune (min.30) și Adryan (min.74).

În fața elvețienilor de la Sion Dinamo a suferit foarte mult atât pe faza defensivă, cât și pe faza ofensivă. Cu o defensivă de „cascadorii râsului”, alb-roșii au fost depășiți ușor de o formație care nu a apăsat deloc pedala de accelerație. În plus, „câinii” nu au reușit să își creeze ocazii deloc în atac, rezultatul fiind just după aspectul ostilităților din teren.

Mircea Rednic, antrenorul principal al „câinilor” a mizat în acest test pe formula Muțiu– Sorescu, I. Filip, R. Grigore, N. Aliji –Krans, Ait-Atmane, Jaadi, Salomao – D. Popa, Montini. Pentru alb-roșii, pe parcursul confruntării au mai evoluat Fara, Zenke, Măgureanu, D. Ciobotariu, Ehmann, Gomelt, Mustoe, Crețu și Longher.

Următorul test al „câinilor” pe pământ turcesc va avea loc pe 20 ianuarie cu FK Liepaja (Letonia), după care, pe 23 ianuarie, elevii lui mircea Rednic se vor duela cu Dinamo Moscova (Rusia).

După 21 de runde scurse din acest sezon competițional al Ligii I, Dinamo București se află pe locul 11 în clasament cu 22 de puncte. „Câinii” sunt la 9 puncte distanță de Astra Giurgiu, echipă care se află pe locul 6, ultimul care asigură prezența îîn play-off-ul Ligii I.

La reluarea sezonului competițional, Dinamo va juca în „Ștefan cel Mare” cu Poli Iași.