Călătorea cu trenul când i-a fost furată valiza plină cu pietre preţioase de peste un milion de dolari! Poliţia a publicat deja prima imagine cu suspectul

Publicat: 15/11/2017 | 16:54

Oamenii legii din Marea Britanie au demarat în urumă cu o zi o anchetă de proporţii, în încercarea de a depista un bărbat care a furat o valiză ce conţinea pietre preţioase.

În valiză se aflau 40 de pietre preţioase, atât safire, cât şi rubine, alături de alte nestemate, având o valoare de 1,3 milioane de dolari. Geanta i-a fost furată unui bărbat de 35 de ani, de meserie comerciant de bijuterii, când acesta se afla în staţia Euston din Londra, notează theguardian.com.

Proprietarul a urcat la bordul acelui tren care mergea spre Birmingham pe data de 8 noiembrie, însă atunci când trenul a ajuns în Rugby, o localitate din centrul Angliei, a descoperit că valiza lui, în care se aflau rubine, smaralde şi safire, nu se mai afla în spaţiul destinat bagajelor.

Poliţia a publicat şi o fotografie cu un posibil suspect, realizată chiar în gară, cu ajutorul camerelor de luat vederi. „Vrem să vorbim cu bărbatul din imaginile captate de camerele de supraveghere despre furtul acestui bagaj cu un conţinut extrem de valoros. Valiza era un geamantan negru de mari dimensiuni şi conţinea peste 40 de nestemate precum rubine, smaralde şi safire”, a spus sergentul Nick Thompson, care lucrează pentru Poliţia Transporturilor din Marea Britanie.