Acasă » Galerie foto » Călin Geambaşu, decizie-şoc: „Renunţ la numele de familie şi la moştenirea de 1.000.000 €! Nu mai vreau să am nicio legătură cu aceşti părinţi denigranţi”

Călin Geambaşu, decizie-şoc: „Renunţ la numele de familie şi la moştenirea de 1.000.000 €! Nu mai vreau să am nicio legătură cu aceşti părinţi denigranţi”

De: Cancan 11/01/2018 | 08:01
Călin Geambaşu, decizie-şoc: „Renunţ la numele de familie şi la moştenirea de 1.000.000 €! Nu mai vreau să am nicio legătură cu aceşti părinţi denigranţi”
Călin Geambașu are noi dispute cu Angelica Cadar

Scandalul din familia Geambaşu e departe de a se termina!  Călin Geambaşu nu mai vrea să audă de părinţii săi, pe motiv că l-ar fi pedepsit mult prea aspru, în copilărie. După ce tatăl său, Petre Geambaşu, l-a acuzat că a bătut o asistentă, Călin Geambaşu a luat o decizie radicală. 

Familia Geambaşu a fost în prim-plan în ultimele luni, după ce Călin a iscat un întreg scandal. Artistul şi-a acuzat părinţii că l-au neglijat şi bătut în copilărie. Acum, după ce tatăl său l-a acuzat că are probleme grave şi că, de fapt, el este cel violent, artistul s-a hotărât să renunţe la tot ce îl leagă de părinţii lui. Călin Geambaşu a publicat, pe pagina sa de Facebook, un filmuleţ în care Petre Geambaşu vorbeşte despre fiul său, într-o intervenţie telefonică făcută la un post tv.

„De Sărbători, tatăl meu S-A SINUCIS din calitatea de ”părinte”. (…)

Ce se va putea auzi în următoarele 7 minute (în filmarea postării) nu a mai fost auzit niciodată ca fiind spus din partea unui aşa pretins „părinte protector”…! Luna viitoare urmează să demarez procedurile de Desfiere şi cererea oficială de Dezmoştenire, pentru a nu mai avea nici o legătură cu aceşti părinţi degeneraţi. Renunţ în mod Deliberat la o avere de aprox. 1.000.000 EURO. (n.r- contravaloarea terenurilor şi a locuinţelor pe care le deţine Petre Geambaşu). Iau în calcul şi schimbarea numelui de familie! De la 18-19 ani, de când m-am lansat în muzică, am fost prezentat numai cu numele mic pe toată perioada emisiunii «Şcoala Vedetelor», vreme de 4-5 ani (aşa eram prezentaţi cu toţii – Nadine, Alice, Mălina, Adrian, Călin şi restul colegilor noştri). După o săptămână mi-a cerut scuze prin e-mail pentru accesul de răutate şi de dezinformarea pe care le-a arătat în public prin această intervenţie voluntară la România TV! Tardiv. De această dată voma cu venin i-a fost decisivă. Nu-i mai adresez nici o literă, la fel ca soţiei lui, «tanti CO2». Atacă din senin, apoi se vaită pentru a stârni compasiune nemeritată. De 2 luni am declinat orice invitaţie la TV – până nu termin tot ce am de explicat legat de acuzele primite din partea lor (prin documentare şi argumente, nu la mişto, în viteză). În schimb, el face haos pe posturile TV, apoi îşi cere scuze pe email (printscreen alăturat) – dovezi, nu palavre şi derută infinită). Minte, denaturează, inoculează, apoi vorbeşte despre Mântuire (acum, când simte mirosul «cazanului fierbinte» devine foarte religios, înţeleg)… Târziu.Cu această ocazie, tatăl meu a devenit oficial NERO (incendiatorul propriei Cetăţi şi dirijorul cinic al luptelor din arenă). Totul pentru a-şi masca egoismul, a-şi justifica nedreptaţile anterioare şi a salva o imagine obţinută prin impostură. Acest episod mi-a venit cu răspunsul final în ce-l priveşte şi pe el. Cât despre nevastă-sa mahalagioaică şi agresivă eram lămurit încă din copilărie. Ăştia chiar nu înţeleg că viaţa e ca un bumerang şi că Universului îi place echilibrul… Singurul lor ”echilibru” în care cred (Părinţii mei Narcisişti) este ”FRONTUL COMUN” (ca să îl citez pe NERO).

IAR a vorbit NERO despre mine la TV, fără ca eu să o fac în prealabil despre el/ei… 
IAR am lăsat 20 zile să-şi retragă afirmaţiile publice (la fel ca în Octombrie, la TVR 2)… 
IAR nu a făcut-o…

De data aceasta a fost mult mai gravă intervenţia la TV decât cum m-a jignit PRIMA OARA la TVR 2, în emisiunea IERI, AZI, MÂINE, din data de 06 Octombrie 2017…!!! Aceea a fost prima apariţie la TV a scandalului nostru de familie!Urmează să demarez procedurile de DESFIERE şi cererea oficială de DEZMOŞTENIRE! Oricum a zis tanti CO2 că după ce moare NERO vinde ea tot şi se face de negăsit… N-o reţine nimeni. 

RENUNŢ ÎN MOD DELIBERAT la o avere de aprox. 1.000.000 EUR pentru a nu mai avea nici o legătură cu aceşti părinţi degeneraţi, orgolioşi, abuzivi şi profitori….! Iau în calcul şi schimbarea numelui de familie! De la 18-19 ani, de când m-am lansat în muzică, am fost prezentat numai cu numele mic pe toată perioada emisiunii Şcoala Vedetelor, vreme de 4-5 ani (aşa eram prezentaţi cu toţii – Nadine, Alice, Mălina, Carmen, Adrian, Călin şi restul colegilor noştri).

Îi cer tatălui meu doar să îmi achite munca în studio prestată pentru el (între 15 şi 25 de ani şi post-procesarea Spectacolului lui din 2013). 
Am lucrat ca „muncitor neplătit” la trupa tatălui meu în „Dormitorul meu Studio” de 12mp aprox. 2000 de ore pentru vreo 200 de negative muzicale ce constituiau repertoriul lor în anii când încă nu prea exista internet în România şi totul se facea „ad labam”, fără computer (1993 – 2000). Totul s-a realizat pe o clapă Korg care avea un display de doar 3-4 linii şi câteva butoane… 
Până la Revoluţie şi un pic după au cântat „pe bune”, după aceea a trebuit să intervin să îi ajut şi am făcut-o în mod decisiv. După căderea Zidului Berlinului condiţiile de muncă din Occident l-au pus pe tatăl meu în situaţia de a realiza cu 4-5 oameni ceea ce făcea înainte cu 10. Cei care se auzeau în boxe dar nu se regăseau pe scenă erau „instrumentiştii din degetele mele”. Degete de adolescent…! Acele negative muzicale însemnau AUR în anii ’90!

Pe lângă munca gratuită depusă pentru trupa tatălui meu, mai aveam şi examene de trecut la Liceu la materiile de bază, dar şi de studiat opere muzicale d’ale lui Chopin, Debussy, Bach, Mozart, Liszt sau Beethoven… Examenele nu le lua nimeni în locul meu, profesorii erau severi, iar notele erau numai de 9 şi de 10 (la muzică, în rest „pe la jumate”, dar niciodată corigent)…

Chiar şi când am început să cânt alături de el pe scena tot neplătit am rămas până la vârsta de 24 de ani (doar cazare şi masă primeam!), până în anul 2001, Neptun, Calul Bălan (cu toate că se foloseau în cântare exclusiv negativele muzicale muncite de mine!). Strigător la Cer! 
Privându-mă de veniturile materiale cuvenite generau astfel DEPENDENŢA FORŢATĂ! Să-i rămân lui ”sclav pe plantaţie”… Odios. 
La un moment dat, când nu am mai suportat nedreptatea, mi-am luat toate discurile cu negative şi am plecat la Bucureşti. Am revenit după o perioadă doar la insistenţele chitaristului nostru de atunci, Nicu, care mi-a spus că „sună ca o fanfară” fără mine şi negativele mele. 
Există REC asupra acestor aspecte. Tot ce am afirmat am demonstrat ulterior, dacă a fost nevoie.

În plus, îi mai cer prejudiciile materiale cauzate pe şantier de către omul impus de el şi mai ales de ea. Acest om nu avea nici un fel de calificare în domeniul construcţiilor dar mi-a fost prezentat de către ei ca fiind un mare specialist! A trebuit să demolez tot în urma lui din cauza execuţiei lamentabile!!! NERO cunoaşte prejudiciile, le avem înregistrate audio într-un dialog şi sunt confirmate. Îmi este DATOR. În rest, RENUNŢ la tot!, a declarat Călin Geambaşu, pe pagina sa de Facebook.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit
Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea