CANCAN.RO a transmis LIVE de la GLOBAL SUMMER VIBES PARTY!

Publicat: 13/06/2017 | 19:23

Global Records a organizat cea mai tare petrecere a verii, care are loc marţi, 13 iunie, la Nuba. O mulţime de personalităţi mondene au fost prezente la acest eveniment şi s-au bucurat de redeschiderea sezonului de vară.

UPDATE 21:10 Oficial, petrecerea a început. BRomania a urcat pe scenă şi ţine un discurs în deschiderea evenimentului.

 

Suntem LIVE de la evenimentul momentului! Cele mai mari vedete din România şi-au dat întâlnire la NUBA! Toate detaliile, aici —> https://goo.gl/uUCLsH

Posted by Cancan.ro on 13 Iunie 2017

 

UPDATE Mai multe vedete şi-au făcut apariţia la Global Summer Vibes Party! Codin Maticiuc, Dorian Popa şi Gabi Cotabiţă sunt printre vedetele care se află deja la NUBA.

 

Suntem LIVE de la evenimentul momentului! Cele mai mari vedete din România şi-au dat întâlnire la NUBA! Toate detaliile, aici —> https://goo.gl/FY4Xpi La 4 ani de la divorţ, Vincenzo aruncă bomba! Adevăratul motiv pentru care a divorţat de Antonia! Ce a spus despre Alex Velea: „Când ea a început să se vadă cu Velea…” —> https://goo.gl/02mSlN

Posted by Cancan.ro on Tuesday, 13 June 2017

 

Reporterul special, Marius Niţă, anunţă că Puya şi Sişu au venit şi ei la eveniment.

Momentul culminant al serii va fi concertul susţinut de artiştii Global Records, care vor fredona versurile celor mai noi piese ale lor şi nu numai. Dintre vedetele Global care nu vor lua parte se numără Inna, cântăreaţa nu va fi prezentă la această petrecere, deoarece se află în Barcelona, unde filmează un nou videoclip.

Dress code-ul este unul lejer: Orice te face să te simţi fabulos şi pregătit de vară!

Global Records este una dintre cele mai de succes case de discuri din România, colaborând cu mari artişti precum INNA, Delia, Antonia, Alexandra Stan, Lariss, Nicoleta Nucă, Carla’s Dreams, Lori şi mulţi alţii.

Citește și...