CANCAN.ro i-a filmat în timp ce…Primele imagini cu Reghe şi Anamaria după scandalul creat de Ganea!

Publicat: 19/01/2017 | 18:25

Steaua lui Gigi Becali a sosit în această dimineaţă în România, după prima perioadă de cantonament din Turcia, iar revederea dintre antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi soţia lui, impresarul Anamaria Prodan, a fost emoţionantă. Anamaria şi Laurenţiu au dat ochii unul cu altul după scandalul cu iz de amantlîc creat de Ionel Ganea, iar acestea sunt primele imagini cu momentul revederii!  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Steliştii coordonaţi de Laurenţiu Reghecampf au stat aproape două săptămâni în cantonamentul din Antalya, la obişnuita pregătire pentru campionatul din primăvară, urmând ca după revederea cu familiile, să se întoarcă în Turcia, pentru cea de-a doua sesiune de antrenamente. Echipa finanţată de Gigi Becali trece printr-o perioadă de frământări administrative, legate de statutul juridic şi titulatură, prefigurându-se viitoarea denumire a clubului ca fiind ”Star Bucureşti”. Jucătorii nu sunt însă prinşi în vâltoarea discuţiilor administrative ci işi văd mai departe de pregătirea fizică.


CANCAN.ro a obţinut primele imagini cu revederea emoţionantă dintre Laurenţiu Reghecampf şi soţia lui, după scandalul public creat de fostul fotbalist Ionel Ganea. Acesta a declarat recent că Anamaria Prodan ar avea o relaţie cu antrenorul Dan Alexe, recent divorţat, aspecte evident negate categoric atât de acesta cât şi de impresara de fotbalişti. 

„Deja mă deranjează foarte tare subiectul, iar voi toţi faceţi bani pe numele meu. Eu sunt un manager care lucrează numai cu barbaţi şi care am sub contract mai mult de jumătate din antrenorii şi fotbaliştii din România. Cu Dan Alexa am colaborat mai mult decât cu restul, pentru că este foarte bun şi a făcut carieră. Pentru faptul că l-am asistat pe Ionel Ganea 3 luni la un contract la Voluntari şi nu a putut rămâne datorită rezultatelor, asta nu înseamnă că trebuie să fie supărat şi să facă ce a făcut… Să se ajungă la un subiect din asta, să se spună că soţia lui Dan Alexa a vrut să sinucidă…. Pai acum o scoateţi nebună şi pe soţia lui Dan Alexa. Acum ce treabă are femeia?! A fost naşă la o nuntă acum o săptămână cu Dan Alexa. Nu au divorţat în secret. Dan Alexa a fost de mână cu soţia la notar şi a divorţat, problemele sunt ale lor, dar au rămas mai departe împreună ca să-şi crească copiii. (…) Dacă ajungi să te sinucizi înseamnă că eşti o nebună, o tâmpită, înseamnă că nu poate să-şi crească copiii. Sunt oameni care vor să mă dărâme, pe mine pe Laur, pe Dan” a declarat la TV Anamaria Prodan în acestă dimineaţă.

Anamaria Prodan a fost şi ea în Turcia, până sâmbăta trecută, când a revenit în ţară. Impresarei i s-a făcut rău în avion acuzând dureri puternice de cap şi a fost transportată cu ambulanţa la spital. În tot acest timp, soţul ei a rămas în Turcia, la antrenamente şi nu a apucat să-i dea replica lui Ionel Ganea, după declaraţiile acestuia despre o presupusă relaţie a soţiei lui cu Dan Alexa.

Rămâi pe CANCAN.ro la miezul nopţii pentru a vedea adevăratele motive de divorţ între DAN ALEXA şi soţia lui!

Citește și...