Când începe, de fapt, sezonul 8 al emisiunii iUmor. Antena 1 produs o schimbare de ultim moment

Publicat: 14/02/2020 | 08:30
Când începe, de fapt, sezonul 8 al emisiunii iUmor. Antena 1 produs o schimbare de ultim moment

Antena 1 lansează în curând sezonul 8 al emisiunii iUmor, unul dintre cele mai de succes show-uri din televiziunea românească. Noul sezon va începe pe 22 februarie, iar canalul TV a produs o schimbare în ceea ce priveşte ziua difuzării.

Sezonul 8 de iUmor se difuzează sâmbăta, începând din 22 februarie

Dacă sezonul cu numărul 7 al emisiunii iUmor a fost difuzat vineri, reuşind să înregistreze audienţe mai bune ca Vocea României, Antena 1 a decis ca acum emisiunea să se difuzeze sâmbăta.

Cel mai probabil, această hotărâre a fost luată având în vedere că vinerea Pro TV difuzează Românii au Talent şi este lider detaşat de audienţă, chiar dacă sezonul cu numărul 10 a înregistrat cel mai slab debut din istoria show-ului.

Se pare că cei de la Antena 1 nu au vrut să rişte o confruntare cu cea mai de succes emisiune a Pro TV-ului şi au optat să difuzeze emisiunea în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, şi să fie, probabil lideri de audienţă.

În ceea ce priveşte componenţa juriului iUmor, aceasta rămâne neschimbată. Asta înseamnă că fanii showului îi vor vedea din nou la lucru pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, alături de prezentatorii Dan Badea şi Şerban Copoţ. Premiul pentru câştigătorul show-ului este de 20.000 de euro. Şi în acest sezon, juraţii vor avea la dispoziţie maneta care poate bloca un concurent sau un grup de concurenţi să se mai prezinte pe viitor la iUmor.

Scandal după ultimul sezon de iUmor. Câştigătorul, contestat de fani

Al şaptelea sezon al emisiunii iUmor a fost câştigat de Mukinka Chibanga, un tânăr originar din Africa. În marea finală, zambianul a venit cu un moment de stand-up comedy, în care a vornit despre cum a perceput el la început tradiţiile româneşti.

Momentul său nu a fost, însă gustat de toată lumea şi mulţi dintre fanii emisiunii au acuzat faptul că finala a fost o „făcătură”. „SMS urile sunt doar abureală, este clar … Pe departe trebuia să câştige Gherman sau Patrick, au fost cei mai grozavi” sau ”A fost manevra. Ţuţu, de departe, cel mai bun” au fost câteva dintre comentariile fanilor emisiunii, la scurt timp după ce s-a aflat câştigătorul.