Acasă » Galerie foto » Cântăreaţa a avut leucemie, apoi un accident înfricoşător i-a dat viaţa peste cap. Sexy-moldoveanca face mărturii tulburătoare: ”Mă priveau ca pe o stafie… Eram trecută la morţi!”

Cântăreaţa a avut leucemie, apoi un accident înfricoşător i-a dat viaţa peste cap. Sexy-moldoveanca face mărturii tulburătoare: ”Mă priveau ca pe o stafie… Eram trecută la morţi!”

De: Cancan 21/12/2017 | 00:00
Nineka are o poveste de viaţă plină de speranţă

Viaţa pe care a trăit-o întrece scenariul oricărui film! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat povestea impresionantă a Ninekăi - o solistă frumoasă, senzuală, rafinată, cu o voce gravă, frumos timbrată, care vine din Turcia şi care s-a născut în Republica Moldova. (VEZI ŞI: Cum arăta Dana Deac, când se trata de cancer! Vedeta a făcut publice primele imagini din spitalul unde a fost izolată zece zile)

Viaţa pe care dus-o până de curând Nineka a fost extrem de grea, însă plină de speranţă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii sfâşietoare despre cum artista a reuşit să învingă leucemia pe când era doar o copilă, după ce visul ei de a fi balerină profesionistă s-a ”frânt” într-o singură noapte.

Eu sunt o minune. Nimeni nu-mi dădea nicio şansă de supravieţuire şi totuşi am reuşit. Toată viaţa mea s-a schimbat într-o noapte. Eram un copil foarte activ, mergeam la pian, făceam gimnastică şi balet profesional, însă într-o noapte mama a chemat de urgenţă ambulanţa şi m-a dus la spital, pentru că spunea că a simţit că din gura mea mirosea «a mort» şi s-a speriat. După ce mi s-au făcut analizele, s-a dovedit că am leucemie. Doi ani nu am ieşit nici măcar o zi din acel spital. Timp de patru ani am tot murit zi de zi. Medicii veneau seara şi se uitau la mine şi-i spuneau mamei că nu mai rezist până dimineaţa. Când te scoli dimineaţa şi vezi că prietenul de lângă tine a murit e cumplit. Era ca la război. În cei patru ani de spitalizare, am avut peste 300 de perfuzii, prin mâini, picioare, cap. Cred că şi acum mai am semne. După doi ani de tratamente, mă simţeam extrem de obosită şi am rugat-o pe mama să mă lase să mor. Când am realizat ce mi se întâmpla! Mi-am dat seama de ce se întâmpla cu mine când, după doi ani de stat în spital, m-am dus acasă şi am rugat-o pe mama să mă ducă la şcoală. Atunci când am ajuns la şcoală am conştientizat tot. Colegii şi profesorii au început să plângă imediat ce m-au văzut şi mă priveau ca pe o stafie. Pentru ei eram trecută la «morţi». Nici eu nu ştiu cum am luptat. Trăiam fiecare zi ca fiind ultima. Eram totuşi un copil fericit pentru că trăiam de pe o zi pe alta”, a declarat Nineka pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Nineka a dezvăluit secretul care i-a salvat viaţa şi a ajutat-o să învingă cumplita boală: ”M-am vindecat cu ajutorul dietei stricte şi al tratamentului. Am îmbinat tratamentul medicamentos cu medicina alternativă. După cei patru ani de tratamente, mama a continuat lupta şi m-a susţinut cu o dietă strictă şi multe sucuri naturiste, în special suc se sfeclă. Nu pot spune că m-am vindecat 100%, de boala asta nu ai scăpare. Trebuie însă să te menţii mereu pozitiv şi să respecţi regimul mereu. Trebuie să te gândeşti mereu că eşti bine. Ăsta e secretul! Şi dragostea! Trebuie multă, multă răbdare.(CITEŞTE AICI: Caz halucinant! Copilă bolnavă de leucemie, obligată să se prostitueze)

Cântăreaţa a spus că dacă ar fi să le dea un sfat părinţilor care trec prin aceeaşi dramă ca mama ei, acela ar fi să nu renunţe la luptă şi să-i iubească pe cei mici: ”Dragoste şi răbdare! Trebuie să aibă răbdare şi să-l ţină aşa, ca pe un ou, să-l protejeze mereu. Să le dea foarte multă atenţie şi să aibă foarte, foarte multă răbdare. Şi bineînţeles, să nu renunţe la dietă şi la sucul de sfeclă. Sunt mulţi părinţi care se plictisesc şi renunţă. Dragostea şi regimul sunt esenţiale în lupta cu boala asta”.

Drama Ninekăi nu se opreşte aici! A rămas imobilizată la pat timp de patru luni

În 2012, Nineka a avut o nouă cumpănă pentru care a avut nevoie, din nou, de o voinţă de fier pentru a o depăşi. Artista a fost la un pas de moarte, după ce taxiul în care se afla a fost implicat într-un grav accident şi a ajuns imobilizată la pat. (NU RATA, AICI: Povestea lor a impresionat Romania! Scrisoarea unui tânăr pentru iubita bolnavă de leucemie: “Vei…)

Am avut un accident de maşină, în urma căruia am stat patru luni la pat, nemişcată. Eram într-un taxi, nu aveam centură de siguranţă şi m-am lovit extrem de tare. Când am deschis ochii, după accident, am văzut salvarea şi cum mă puneau medicii pe targă. M-au dus la spital şi după ce mi-au făcut investigaţii au spus că nu mă pot opera. Şi patru luni am stat imobilizată la pat. Locuiam în Turcia în perioada aceea. Seara, când rămâneam singură în cameră, încercam, mă forţam să mă mişc. După ce m-am recuperat, prietenii mi-au spus că în toată perioada aceea ei umblau cu radiografiile mele pe la medici, însă nimeni nu-mi dădea nicio şansă, spunând că aveam să rămân pentru totdeauna la pat. Eu cred însă că dacă vrei să obţii ceva cu orice preţ, vei reuşi!

Îşi aminteşte cu drag întâlnirea cu adevăratul Moş Crăciun

Nineka vorbeşte cu naivitatea unui copil despre Crăciun şi reînvie cu drag amintirea vie a întâlnirii cu Moş Crăciun: ”Aveam doi ani jumate. Locuiam cu mama în Rusia, în Siberia, într-un vagon dintr-acela de tren. Eu iubesc foarte mult halvaua, însă mama s-a gândit să-mi ia de Crăciun o păpuşă. Mi-a zis să mă culc că vine Moşul. Eu m-am culcat cu halvaua aia în minte. La un moment dat, în noapte, m-a trezit un scârţâit de zăpadă. Am sărit din pat şi m-am uitat pe geamul vagonului acela în care locuiam şi, în lumina aceea albă făcută de lună şi de zăpadă, am văzut cum se îndepărta de vagonul nostru un bărbat în vârstă, aşa, cu barbă, ca Moş Crăciun. Apoi, când m-am dus să văd ce mi-a adus Moş Crăciun, am găsit halvaua pe care mi-o doream atât de mult. Acolo nu existau magazine în jur, eram în mijlocul pădurii, aşa că pentru mine, de atunci există Moş Crăciun”.

Are o poveste de viaţă desprinsă parcă din filme, însă se bucură că a reuşit să învingă moartea, să-şi facă o familie frumoasă şi să-şi construiască şi cariera artistică începută încă din copilărie: ”În România, m-am lansat în muzică în 2006. Am cântat alături de Angela Similea, Gabriel Dorobanţu şi mulţi alţii. Au fost cele mai frumoase zile din viaţa mea. Chiar mă consider un om norocos, realizat. Mă bucur de orice lucru mic, de la bomboanele alea din copilărie… Sunt fericită că am reuşit să fiu mamă, să am două fetiţe minunate, mai ales că doctorii nu-mi dădeau nicio şansă să fiu mamă”. (CITEŞTE ŞI: Valeria de Monaco trece prin momente cumplite din cauza fiului ei! Francezii refuză să-l mai trateze)

(I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea