Carla’s Dreams lansează „Inima”, în colaborare cu Delia, şi „Animal de pradă”

Publicat: 28/11/2017 | 11:45
Carla’s Dreams lansează „Inima”, în colaborare cu Delia, şi „Animal de pradă”

Carla’s Dreams îşi bucură fanii cu lansarea a două piese: „Inima” cu videoclip în colaborare cu Delia şi „Animal de pradă”. Piesa „Inima” este inclusă pe albumul „Antiexemplu” şi a fost prezentată publicului în premieră, în această variantă cu Delia la show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane, la fel ca şi piesa „Animal de pradă”.

 

„Inima” – o piesă scrisă şi lansată de către Carla’s Dreams acum 5 ani de care s-a îndrăgostit Delia cu ceva timp în urmă şi care a căpătat împreună cu ea o nouă viaţă, o nouă formă. O adresare către inimă, un dialog sincer despre sentimente, dezamăgiri şi speranţe. Un duel ascuns dintre raţional şi subconştient”, au declarat Carla’s Dreams.

 

De fiecare dată ne completăm bine, Carla’s Dreams şi cu mine, şi nu ne putem abţine să nu colaborăm”, a spus Delia.

„Inima” este compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Costin Bodea, iar „Animal de pradă” este compusă tot de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi, cel care a produs toate hiturile artiştilor: „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Imperfect”, „Acele”, „Antiexemplu”, „Până la sânge”. Videoclipurile pentru „Inima” şi pentru „Animal de pradă” au fost regizate şi filmate de Roman Burlaca şi George Secrieru de la BR Films, cu care Carla’s Dreams colaborează de fiecare dată.

De curând, Carla’s Dreams au lansat „Frica”, single care are deja 4 milioane de vizualizări şi este pe locul 3 în trending. Carla’s Dreams au lansat toamna aceasta şi „Beretta”, piesă care are deja peste 17 milioane de vizualizări. „Formula Apei”, o altă piesă de pe albumul „Antiexemplu”, a fost lansată zilele trecute cu videoclip, în regia lui Roman Burlaca.

De curând, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonaţi pe propriul canal de YouTube, acolo unde au 468.000.000 de milioane de vizualizări. Acesta este al doilea canal de YouTube din România la categoria artişti, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonaţi. Anul acesta, Carla’s Dreams au susţinut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului „Antiexemplu”, show regizat chiar de artişti. Carla’s Dreams au câştigat anul acesta patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song cu „Imperfect”, Best Group, Spring Hit cu „Antiexemplu” şi Summer Hit cu „Până la sânge”. Carla’s Dreams este jurat X Factor la Antena 1, pentru al doilea sezon consecutiv. În primul său sezon ca jurat a câştigat împreună show-ul cu concurenta sa Olga Verbiţchi. 

Delia a lansat single-ul „Fata lu’ tata”, piesă compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carla’s Dreams atât pentru „Cum ne noi” (featuring), dar şi „Da, mamă”, ambele hituri incontestabile în România. Videoclipul piesei a fost filmat şi regizat de Alex Ceauşu, cel cu care Delia a mai colaborat pentru „1, 2, 3, 4”, „Rămâi cu bine” sau „Verde împărat”. 

 

Global EntertainmentGlobal Records, casa de discuri, Global Booking, agenţie de impresariat şi Global Influencers, agenţie de influencers marketing, reprezintă artişti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek şi influenceri de referinţă precum Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan, Laura Muşuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly şi mulţi alţii.

Citește și...