Carmen de la Sălciua, replică dură pentru Abi Talent, în scandalul dintre el și Alex Velea: „Nu trebuie să ne sfâșiem, pentru a atrage atenția”

Publicat: 18/01/2020 | 21:43
Carmen de la Sălciua, replică dură pentru Abi Talent, în scandalul dintre el și Alex Velea: „Nu trebuie să ne sfâșiem, pentru a atrage atenția”

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent a ajuns la urechea mai multor artiști de la noi, iar cea care nu a ezitat să-și spună punctul de vedere și chiar să-i adreseze câteva vorbe dure lui Abi a fost chiar Carmen de la Sălciua. 

Carmen de la Sălciua a aflat și ea despre scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent. Cântăreața nu a putut să rămână indiferentă, așa că a postat un mesaj dur, în care nu s-a ferit să-și spună punctul de vedere despre scandalul care a aruncat showbizul românesc în aer. Cântăreața este de părere că Abi vine dintr-o generație în care sunt multe nereguli și acesta nu ar trebui nicio secundă să aibă de spus vreun cuvânt urât, la adresa unui artist precum Alex Velea.

”Aici sunt doua poze cu doua generații aflate intr-un scandal! Un artist cu o familie superbă, cu o nevastă superbă și cu o cariera de zeci de ani în spate, si un tânăr aspirant la o viață “super luxury “…și dispus să calce peste cadavre pentru ea! E inadmisibil să jignești o mamă precum Antonia …și precum oricine până la urmă …asta doar dacă nu ai primit o educație buna de acasă!
Este loc sub soare pentru toată lumea! Nu trebuie sa ne sfâșiem pentru a atrage atenția! Însă din nefericire, generația nouă e o generație de roboti …idolatrizați de cei de vârsta lor” a scris Carmen de la Sălciua.

Nu în ultimul rând, artista a menționat că și ea a fost implicată în mai multe articole legate de un sscandal, în urmă cu ceva timp, între ea și Delia.
„Am fost implicată și eu in niște articole într-un scandal cu Delia …deși eu îl numesc o provocare menită sa provoace un scandal … însă nu a fost cazul pentru ca în viziunea mea artiștii cu melodiile cărora am crescut merita respectați!” a mai adăugat cântăreața.

Citește și...