CARMEN MINUNE a apărut în direct cu un look nou! Cum au reacţionat fanii atunci când au văzut-o

Publicat: 07/02/2017 | 13:09

Fiica cea mare a manelistului Adrian Minune pare să trăiască acum o mare iubire alături de un tânăr pe care câteva luni l-a ţinut ascuns de ochii curioşilor. Deşi abia recent a început să se afişeze la braţul lui Bogdan Daragiu, se pare că frumoasa lor relaţie a început de câteva luni bune.

Cei doi s-au cunoscut la începutul lui 2015, atunci când fata lui Adi Minune lansa clipul piesei „Domino“, pe care Bogdan Daragiu l-a regizat, iar acum Carmen Minune, care are drept nume de scenă „Karmen”,  a mai filmat încă un videoclip incendiar, regizat tot de iubitul ei.

Fanii au apreciat noul look al fiicei lui Minune.
Fanii au apreciat noul look al fiicei lui Minune.

Deşi Bogdan a anunţat recent că se va retrage din industrie şi au apărut imediat zvonuri că aceştia s-ar fi despărţit, Carmen Minune nu pare să fie afectată de alegerile iubitului ei, ocupându-se în continuare de cariera ei. În urmă cu puţin timp, bruneta a apărut în direct cu un look nou, postând apoi fotografii şi pe contul ei de Instagram. Fanii au fost surprinşi, dar au reacţionat pozitiv. „Ce bine îţi stă!”, „Te prinde bine noul look!”, au scris doi dintre admiratori.

Citește și...