CARMEN MINUNE a plecat din ţară! Anunţul a fost făcut chiar de ea

Publicat: 26/02/2017 | 13:45

Carmen Minune trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu iubitul ei, Bogdan Daragiu. Ce doi petrec foarte mult timp împreună şi se plimbă prin toată lumea. Recent, vedeta a făcut un anunţ, în care spune că pleacă pentru două săptămâni din ţară.

Vedeta a postat şi o fotografie în această dimineaţă, când a luat avionul spre Statele Unite ale Americii, iar prima oprire este Los Angeles.  ”Plecată pentru 2 săptămâni”, a scris Carmen Simionescu pe pagina sa de Instagram.

Carmen Minune a plecat din ţară pentru două săptămâni.
Carmen Minune a plecat din ţară pentru două săptămâni.

Cei doi s-au cunoscut la începutul lui 2015, atunci când fata lui Adi Minune lansa clipul piesei „Domino“, pe care Bogdan Daragiu l-a regizat. De acolo nu pare să mai fi trecut foarte mult timp până când între cei doi s-a înfiripat o idilă, mai ales că adolescenta era într-o perioadă în care nu mai era în vreo relaţie, pentru că înainte de respectiva lansare, tocmai se despărţise deja de câteva luni, pentru a doua oară, de Franco. Drept dovadă că aceştia se împacă foarte bine şi s-au îndrăgostit unul de altul o demnostrează faptul că în momentul în care Carmen a lansat piesa „O baladă“, a colaborat tot cu Bogdan la capitolul regie.

 

Citește și...